Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τα Παιδιά της Άνοιξης φιλοξενήθηκαν στο ΕΕΕΕΚ Αλεξάνδρειας

Τα Παιδιά της Άνοιξης φιλοξενήθηκαν στο ΕΕΕΕΚ Αλεξάνδρειας

Το ΕΕΕΕΚ Αλεξάνδρειας στα πλαίσια του εορτασμού της ενηλικίωσής του και τηρώντας όλα τα απαιτούμενα μέτρα πρόληψης κατά της διάδοσης του κορονοϊού, φιλοξένησε στον προαύλιο χώρο του ολιγομελή αντιπροσωπεία των Παιδιών της Άνοιξης με τους συνοδούς τους. Απόφοιτοι του ΕΕΕΕΚ Αλεξάνδρειας ήρθαν σε επαφή με παλαιούς συμμαθητές τους.

 

Μέσω αυτής της δράσης δόθηκε η δυνατότητα τόσο στους μαθητές του ΕΕΕΕΚ όσο και στα παιδιά του συλλόγου να αλληλεπιδράσουν, να διασκεδάσουν και να γευτούν εδέσματα-δημιουργίες του εργαστηρίου της Αυτόνομης Διαβίωσης. Επίσης, οι μαθητές του προαναφερθέντος συλλόγου είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στις νέες εγκαταστάσεις του σχολείου μας.

 

Τα τελευταία δύο χρόνια το ΕΕΕΕΚ Αλεξάνδρειας εγκαταστάθηκε σε νέο κτίριο – δίπλα στο ΕΠΑΛ Αλεξάνδρειας- και κατάφερε κατά την τρέχουσα σχολική χρονιά να εξοπλίσει και να αξιοποιήσει επαρκώς όλα τα εργαστήριά του.

 

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του ΕΕΕΕΚ επιθυμεί να ευχαριστήσει το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου των Παιδιών της Άνοιξης για την αποδοχή της πρόσκλησης. Τέλος, υπήρξε από κοινού δέσμευση για πραγματοποίηση παρόμοιων δράσεων λαμβάνοντας υπ΄ όψιν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Σχετικά Άρθρα