Εκτύπωση αυτής της σελίδας

O N. Ανδρουλάκης στη Θεσσαλονίκη: ¨Να ενωθούμε, αλλά πάνω από όλα να ανανεωθούμε¨ Κύριο

O N. Ανδρουλάκης στη Θεσσαλονίκη: ¨Να ενωθούμε, αλλά πάνω από όλα να ανανεωθούμε¨

Τη Θεσσαλονίκη επισκέφθηκε ο Νίκος Ανδρουλάκης, ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος για την ηγεσία της Δημοκρατικής Παράταξης. Ο κ.Ανδρουλάκης πραγματοποίησε το

βράδυ της Παρασκευής 10 Νοεμβρίου 2017 στις 20.45 ομιλία στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο στην αίθουσα «Θεσσαλονίκη».

Κατά την είσοδό του ο κ. Ανδρουλάκης δήλωσε πως στόχος είναι η μαζική συμμετοχή στις εκλογές, που θα είναι απόδειξη ενότητας και εγγύηση για τη δημοκρατική παράταξη.

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης προβλήθηκαν βίντεο με τα μηνύματα στήριξης του υποψηφίου από νέους ψηφοφόρους του αλλά και ευρωβουλευτές που τίθενται υπέρ της πολιτικής του.

«Ολες οι μεγάλες αλλαγές στην πατρίδα μας ήρθαν με αλλαγή γενιάς στο πολιτικό προσκήνιο. Αυτό πρέπει να γίνει και στην παράταξη μας. Να ενωθούμε, αλλά πάνω από όλα να ανανεωθούμε», σημείωσε από τη Θεσσαλονίκη ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο υποψήφιος αρχηγός του νέου πολιτικού φορέα κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην προεκλογική συγκέντρωση του, στο συνεδριακό κέντρο "Ι. Βελλίδης" της ΔΕΘ, υποστήριξε ότι το μήνυμα από την περιοδεία του σε όλη την Ελλάδα είναι πολύ αισιόδοξο και συνεχίζοντας σημείωσε: "Ο στόχος είναι η μαζική συμμετοχή που θα είναι εγγύηση ενότητας και προοπτικής για τη δημοκρατική παράταξη. Χιλιάδες πολίτες συμμετέχουν γιατί επιζητούν μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ, να υπάρχει μια τρίτη επιλογή στις επόμενες βουλευτικές εκλογές. Και αυτή η επιλογή οφείλει να είναι η δημοκρατική παράταξη και γι αυτό θα εργαστούμε σκληρά την επόμενη μέρα".

Ο κ. Ανδρουλάκης δεσμεύτηκε πως όποιο και να είναι το αποτέλεσμα των εκλογών, ο ίδιος θα είναι "παρών" και θα εργαστεί για την ανάταξη της δημοκρατικής παράταξης, όπως έκανε τα προηγούμενα χρόνια.

Επισήμανε την ανάγκη να αναδειχθούν νέα πρόσωπα, με επάρκεια, που θα συγχρονίσουν την παράταξη αλλά πάνω από όλα την πατρίδα, με τις ευρωπαϊκές και διεθνείς εξελίξεις. «Δεν αξίζει στη χώρα μας να είναι μια χώρα έρημος χαμένων ευκαιριών. Μια χώρα που ο λαϊκισμός, η δημαγωγία, η μιζέρια, η διχόνοια επικυριαρχούν. Θέλω μια χώρα η οποία θα είναι κοινωνία ευκαιριών για όλους τους Ελληνες και τα νέα παιδιά που τα τελευταία χρόνια ακολουθούν το δρόμο της μετανάστευσης».

Για όσους θα προσέλθουν στις εκλογές της Κυριακής, υπογράμμισε ότι «το βασικό κριτήριο είναι ότι θα είναι συνιδρυτές αυτής της προσπάθειας», γιατί, όπως είπε, «εμείς δεν ζητάμε πολίτες μιας χρήσης που θα έρθουν για να εκλέξουν έναν αρχηγό».

Επιμέλεια άρθρου: Έφη Στεφ. Καραγιάννη

Σχετικά Άρθρα