Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου από 26 Σεπτεμβρίου έως 3 Οκτωβρίου

Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου από 26 Σεπτεμβρίου έως 3 Οκτωβρίου

Το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Σεπτεμβρίου κατόπιν ευγενούς προσκλήσεως θα συμμετάσχει στα Εγκαίνια του Ιερού Ναού του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στην Ιερά Μονή Παντοκράτορος της Επισκοπής Αλεξανδρείας στη Ρουμανία. 

Την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό στον Ιερό Ναό του Οσίου Αντωνίου του Νέου Πολιούχου Βεροίας με την ευκαιρία της ενάρξεως της νέας κατηχητικής χρονιάς. Στον Εσπερινό θα συμμετάσχουν όλοι οι Κατηχητές και οι Κυκλάρχες της Ιεράς Μητροπόλεως.

Το Σάββατο 2 Οκτωβρίου το πρωί θα λάβει μέρος στο Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο στον Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά του Ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Στο τέλος θα τελεστεί το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο της μακαριστής Θεοδώρας Μπίρδα, κατά σάρκα μητέρας του Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Μητροπόλεως μας Αρχιμ. Αθηναγόρου Μπίρδα. 

Το Σάββατο 2 Οκτωβρίου το απόγευμα θα λάβει μέρος στον Πολυαρχιερατικό Εσπερινό στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Νέας Φιλαδελφείας στην Αθήνα με την ευκαιρία της εορτής της Συνάξεως της Ιεράς Εικόνος της Υπεραγίας Θεοτόκου της «Βουρλιώτισσας».  

Την Κυριακή 3 Οκτωβρίου το πρωί θα λάβει μέρος στο Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Νέας Φιλαδελφείας στην Αθήνα με την ευκαιρία της εορτής της Συνάξεως της Ιεράς Εικόνος της Υπεραγίας Θεοτόκου της «Βουρλιώτισσας».  

Σχετικά Άρθρα