Έλαβε την ευλογία του Μητροπολίτη η Δώρα και ξεκινά τον προεκλογικό της αγώνα! Κύριο

Έλαβε την ευλογία του Μητροπολίτη η Δώρα και ξεκινά τον προεκλογικό της αγώνα!

H υποψήφια Δήμαρχος Αλεξάνδρειας Δώρα Κουρκουτά πραγματοποίησε την πρώτη της ανάρτηση στα social media την Πρωτομαγιά.

 

Δείτε την εν λόγω ανάρτηση:

 

Πρώτη Μαΐου σήμερα και μιας και είναι ο αγαπημένος μου μήνας είπα να προχωρήσω στην πρώτη μου ανάρτηση .


Όσο και να επέμενα στο face to face, τελικά νικήθηκα από το facebook, λόγω των αναγκών της προεκλογικής μας εκστρατείας.


Θέλω λοιπόν να σας μεταφέρω τις εντυπώσεις μου από την πρώτη επίσημη εμφάνιση της ομάδας μας: Λίγες ημέρες πριν την ανακοίνωση της ιδρυτικής μας διακήρυξης, την Δεύτερη ημέρα του Πάσχα, μία μικρή αντιπροσωπεία μας, έγινε δεκτή από το σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας Παντελεήμονα.


Η επίσκεψη μας είχε σκοπό να λάβουμε την ευλογία του, προ της έναρξης του αγώνα μας και δεν σας κρύβω ότι εκτιμούσαμε πως θα είχε διάρκεια λίγων λεπτών.


Μία ευχάριστη έκπληξη μας περίμενε όμως καθώς ο Μητροπολίτης μας προχώρησε σε μία πολύ ενδιαφέρουσα και πολύωρη συζήτηση μαζί μας.

 

Πολύ ανθρώπινος, χαλαρός, άνετος , με σύγχρονες αντιλήψεις, γνώστης όλων των θεμάτων του Δήμου μας, μας έκανε να νιώσουμε πολύ οικεία και να συζητήσουμε μαζί του τα σχέδια μας για τον τόπο μας .

 

Ευλογία, δημιουργικές ιδέες , χαμόγελα και την υπόσχεση όλων μας πως η συνάντηση μας θα επαναληφθεί, ήταν αυτά που αποκομίσαμε .


Τον ευχαριστούμε!

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας