Τίτλοι τέλους του Σάκη Παγγούρα από τον Ολυμπιακό Λουτρού Κύριο

Τίτλοι τέλους του Σάκη Παγγούρα από τον Ολυμπιακό Λουτρού

Παρελθόν αποτελεί ο Σάκης Παγγούρας από τον Ολυμπιακό Λουτρού, ο πρόεδρος της ομάδας, Αργύρης Καλοσόπουλος και ο προπονητής συναντήθηκαν και αποφάσισαν να λύσουν κοινή συναινέσει τη συνεργασία τους.

Στον πάγκο του Λουτρού ο κ. Παγγούρας, σε διάρκεια περίπου 6 μηνών είχε 6 νίκες, 2 ισοπάλιες και 3 ήττες καθώς και τον αποκλεισμό από το Κύπελλο Ημαθίας από την Αγία Μαρίνα.

Ο προπονητής αποχαιρέτησε τους παίκτες και τους συντελεστές της ομάδας με το εξής μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

"Όλα τα ωραία έχουν κ ένα τέλος.μετα απο 6 μήνες συνεργασίας με την ομάδα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΛΟΥΤΡΟΥ σήμερα η συνεργασία μας διεκόπη. Δεν θα αναφερθώ στους λόγους απλά θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τα παιδιά που ήρθαν στην ομάδα για μενα,τα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας και φυσικά τον αρχηγό Γιώργο θαγκοπουλο.Ευχαριστω από καρδιάς τον πρόεδρο της ομάδος κ.Αργυρη καλουσοπουλο που είμαστε πλέων φίλοι.Και φυσικά τον συνεργάτη μου σε ΟΛΥΜΠΙΑΚΌ ΛΟΥΤΡΟΥ Κ ΠΑΟΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ Κ.ΤΑΚΗ ΚΙΤΣΑ ο οποίος ελπίζω να είναι ο συνεχιστής αυτής της προσπάθειας.Εμαθα στην ζωή μου όταν δεν με ενοχλούν να μην ενοχλώ και όταν μου φέρονται καλά να το επιστρέφω.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ.ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ".

Η ηλεκτρονική εφημερίδα του τόπου μας!