Το ρεπορτάζ του Alexandriamou.gr για τις στάσεις των ΚΤΕΛ στο Δημοτικό συμβούλιο Αλεξάνδρειας (βίντεο) Κύριο

Το ρεπορτάζ του Alexandriamou.gr για τις στάσεις των ΚΤΕΛ στο Δημοτικό συμβούλιο Αλεξάνδρειας (βίντεο)

Αναφορά στο ρεπορτάζ του alexandriamou.gr (διαβάστε εδώ) για τις στάσεις των ΚΤΕΛ έκανε το βράδυ της Τετάρτης 21 Νοεμβρίου 2018 ο δημοτικός σύμβουλος Αλεξάνδρειας Χρήστος Αλευράς κατά τη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου.

Ο κ. Αλευράς χαρακτήρισε την κατάσταση που βρίσκονται οι στάσεις ως το τραγικότερο συμβάν για την καθημερινότητα των πολιτών αναφέροντας το παράδειγμα με την αναμονή των μαθητών στη στάση που βρίσκεται στην πλατεία Ελευθερίας και δέχεται καθημερινά μεγάλο όγκο μαθητών ενώ πρότεινε να αντικατασταθεί η πινακίδα που αναγράφει «Δήμος Αλεξάνδρειας» στις στάσεις με μια που να γράφει «ΚΤΕΛ Ημαθίας.

Η απάντηση δεν άργησε να έρθει από τον αντιδήμαρχο κ. Τόκα που επεσήμανε για μια ακόμη φορά πως από την αρχή του 2018 η συντήρηση των στάσεων δεν βρίσκεται πλέον στη δικαιοδοσία του δήμου, με επίσημο έγγραφο που έχει σταλεί στους δήμους, αλλά των ΚΤΕΛ και τόνισε πως έχει ενημερωθεί ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ Ημαθίας κ. Συμεωνίδης, ο οποίος ζήτησε τη βοήθεια του δήμου...από τον Άννα στον Καϊάφα δηλαδή και τούμπαλιν...

Το θέμα είναι τι έγινε μέχρι και τις αρχές του 2018 για τις στάσεις των ΚΤΕΛ των οποίων η δικαιοδοσία βρισκόταν στο Δήμο Αλεξάνδρειας, ακόμη και μόνο από πλευράς καθαριότητας;

Η λύση είναι επιβεβλημένη ώστε να σταματήσει η τραγική εικόνα που παρουσιάζουν οι στάσεις ως ελάχιστος σεβασμός προς τους πολίτες που τις χρησιμοποιούν καθημερινά.

Δείτε το βίντεο:

Η ηλεκτρονική εφημερίδα του τόπου μας!