Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στην Ημαθία την Τετάρτη 17 Μαρτίου ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης - Τι θέματα θα θέσει ο Αγροτικός Σύλλογος Γεωργών Βέροιας Κύριο

Στην Ημαθία την Τετάρτη 17 Μαρτίου ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης - Τι θέματα θα θέσει ο Αγροτικός Σύλλογος Γεωργών Βέροιας

Στην Ημαθία θα βρεθεί την Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021 ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σπήλιος Λιβανός.

 

Με αφορμή την επίσκεψη, o Αγροτικός Σύλλογος Γεωργών Βέροιας κοινοποίησε το ακόλουθο δελτίο Τύπου:

 

Τα σοβαρά προβλήματα των αγροτών τη περιοχής μας και της παραγωγής, οι μεγάλες καθυστερήσεις στις αποζημιώσεις, οι πρόσφατες ζημιές, αλλά και οι συντονισμένες προσπάθειες του Αγροτικού Συλλόγου μας και άλλων παραγόντων, οδηγούν σε ευρεία σύσκεψη (τηρουμένων όλων των μέτρων που επιβάλλονται από τις περιστάσεις) με την παρουσία του υπουργού Γεωργίας κ. Λιβανού αύριο στην αντιπεριφέρεια Ημαθίας με την συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας και προφανώς των τοπικών βουλευτών.

 

Πρόθεσή μας είναι να αναφερθούμε σε όλα τα τρέχοντα θέματα της αγροτικής παραγωγής και να απαιτήσουμε άμεσες λύσεις ξέροντας ότι ο Αγροτικός κόσμος είναι στα όριά του.

 

Διεκδικούμε άμεσες αποζημιώσεις από το περσινό de minimis αλλά και δίκαιες και άμεσες εκτιμήσεις από τον φετινό παγετό και τα παρεπόμενά του.

 

Διεκδικούμε την στήριξή του κλάδου για τις συνέπειες της κλιματικής αλλαγής αλλά και τις επιπτώσεις του covid στην γεωργία.

 

Για τα αποτελέσματα της συνάντησης και τις περαιτέρω κινήσεις μας θα ενημερώσουμε άμεσα τους αγρότες της Ημαθίας.

 

Για τον Α.Σ.Γ.ΒΕΡΟΙΑΣ


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αναστάσιος Χαλκίδης

 

Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ


Γιάννης Βράνας

Σχετικά Άρθρα