Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Π. Γκυρίνης από Νεόκαστρο: “Η νίκη μας θα είναι νίκη εκείνων που θέλουν ένα Δήμο της εντιμότητας και της δημιουργίας” Κύριο

Π. Γκυρίνης από Νεόκαστρο: “Η νίκη μας θα είναι νίκη εκείνων που θέλουν ένα Δήμο της εντιμότητας και της δημιουργίας”

Το Νεόκαστρο, τον Πρόδρομο και τον Ν. Πρόδρομο επισκέφθηκε το Σάββατο 18 Μαΐου ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας και επικεφαλής της Ώρας Ευθύνης Παναγιώτης Γκυρίνης.

Πριν από τις ομιλίες του στα χωριά της Δημοτικής Ενότητας Μελίκης ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας είχε εκτενείς συνομιλίες με δημότες που κατοικούν σε αυτά.

“Στη νέα τετραετία το πρώτο που θα κάνουμε είναι να εντάξουμε σε πρόγραμμα μελέτη αποχέτευσης για το υπόλοιπο της ενότητας Μελίκης” είπε στην ομιλία του, κάνοντας με τον τρόπο αυτό αναφορά και ένα πρώτο βήμα για ένα θέμα που είναι στις προτεραιότητες της “Ώρας Ευθύνης” για τη νέα δημοτική περίοδο.

Επίσης ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας αναφέρθηκε στο θέμα του νοικοκυρέματος του Δήμου από την Ώρα Ευθύνης. Και έφερε ως παράδειγμα την ΔΕΥΑΛ. . “Ο τότε πρόεδρος σήμερα θέλει να γίνει δήμαρχος! Αλλά αν διοίκηση όπως διοίκησε τότε τη ΔΕΥΑΛ, τα παιδιά μας θα πληρώνουν τα χρέη που θα αφήσει. Πληρώσαμε χρέος 286.000 ευρώ σε εργολάβο. Αποπληρώσαμε δάνειο 630.000 της ΔΕΥΑΛ, πάλι της εποχής του. Και αυτός ο άνθρωπος θέλει να γίνει δήμαρχος, ζητάει την ψήφο σας...”

Αναφερόμενος στη Δημοτική Ενότητα Μελίκης και σε έργα που δεν έγιναν ποτέ υπενθύμισε το κολυμβητήριο της Μελίκης που δεν έγινε ποτέ αλλά και την αποχέτευση της περιοχής: “αυτός που δεν δεν έκανε τίποτε για τον τόπο του, τόσα χρόνια που ήταν στο προσκήνιο της πολιτικής ζωής του τόπου μας έβαλε το χεράκι του και δεν έγινε το κολυμβητήριο στη Μελίκη. Με έκανε το ίδιο για την αποχέτευση, αφού η απραξία του είναι χαρακτηριστική. Τελευταία προσπάθησε να βάλει το χεράκι του για πολιτικούς - προεκλογικούς λόγους και στο Εμπορικό Κέντρο της Αλεξάνδρειας, το οποίο ευτυχώς γλύτωσε απ’ αυτόν και χάρη στη μελέτη που καταθέσαμε σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο εντάχθηκε σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα.”

“Προχωράμε όλοι μαζί, με τη δική σας στήριξη, για τη συνέχιση του έργου μας, για μια τετραετία κατά την οποία θα φανούν οι βάσεις που θέσαμε τα προηγούμενα πέντε χρόνια αλλά και θα τεθούν οι νέες βάσεις. Για έναν Δήμο Αλεξάνδρειας σύγχρονο, στην υπηρεσία του δημότη.”

Σχετικά Άρθρα