Κοσμηματοπωλείο ΜΠΟΥΚΑΣ στην Αλεξάνδρεια! Μια νέα συνεργασία ξεκινά με γνωστό brand υψηλής ποιότητας ελβετικών ρολογιών! Κύριο

Κοσμηματοπωλείο ΜΠΟΥΚΑΣ στην Αλεξάνδρεια! Μια νέα συνεργασία ξεκινά με γνωστό brand υψηλής ποιότητας ελβετικών ρολογιών!

Ένα καινούριο brand υψηλής ποιότητας ελβετικών ρολογιών, αυτό της Roamer of Switzerland, γνωστό για την ελβετική υπεροχή του
μπορείτε να βρείτε πλέον στο Κοσμηματοπωλείο ΜΠΟΥΚΑΣ - από το 1957- στην Αλεξάνδρεια.

 

Τα εξαιρετικά, διαχρονικά, ελβετικά ρολόγια, Roamer of Switzerland έχουν 7 χρόνια εγγύηση!

 

Η ιστορία της ROAMER, του brand υψηλής ποιότητας ελβετικών ρολογιών, ξεκινάει με το ιδανικό του πρωτοποριακού ιδρυτή της, Fritz Meyer (1859-1926), για να δημιουργήσει ένα στιβαρό αλλά κομψό ρολόι, ένα πολύτιμο αξεσουάρ που όλοι θα ήθελαν να αποκτήσουν.

 

Με αυτόν τον στόχο, δημιουργεί τη δική του επιχείρηση στο Solothurn της Ελβετίας - ένα εργαστήριο με έξι εργαζόμενους που παράγουν κύλινδρο διαφυγής για τη βιομηχανία ρολογιών. Μέσα σε μόλις 7 χρόνια, η εταιρεία αναπτύσσεται σε 60 υπαλλήλους και παράγει πλήρη ρολόγια.

 

Από τότε η ROAMER αναπτύσσεται συνεχώς και γίνεται ένα από τα πιο αξιόπιστα ελβετικά σήματα στην παγκόσμια ωρολογοποιία.
Το 2013 η ROAMER επεκτείνει τη λιανική παρουσία της στις βασικές αγορές, εστιάζοντας παράλληλα στην ανταγωνιστική σχέση τιμής / απόδοσης που βρίσκεται στο επίκεντρο της ελκυστικότητας της για άνδρες και γυναίκες που εκτιμούν το μοναδικό σχεδιασμό και την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής στην Ελβετία σε λογική τιμή - η οποία έχει σφυρηλατήσει την ταυτότητα και τη φήμη της μάρκας.

 

Οι ακριβείς ελβετικοί μηχανισμοί που ζωντανεύουν τα ρολόγια της ROAMER ενσωματώνουν ασυμβίβαστη λεπτομέρεια, ενώ προσεκτικά επιλεγμένες συνθέσεις μακρόχρονων υλικών σε αρμονικά σχήματα εκφράζουν ευαισθησία και διαχρονικά ανθεκτικό χαρακτήρα.

 

Αξιοποιώντας την κληρονομιά της, η ROAMER διαιωνίζει με υπερηφάνεια τις αξίες και την τεχνογνωσία της σταθερής ελβετικής ωρολογοποιίας και παραμένει πιστή στα χαρακτηριστικά της μάρκας: ακρίβεια στη λεπτομέρεια και εξαιρετική συμμετοχή και προσωπική αφοσίωση σε όλους τους τομείς.

 

Ακολουθήστε το κατάστημα Μπούκας στα κοινωνικά δίκτυα για την καλύτερη ενημέρωση σας:

 

Facebook Κοσμηματοπωλείο Μπούκας - Boukas Jewellery

Instagram: boukas jewellery- Μπούκας κοσμηματοπωλείο

 

ΜΠΟΥΚΑΣ Κοσμηματοπωλείο

 

Διεύθυνση: Βετσοπούλου 131
Αλεξάνδρεια

 

Τηλέφωνο: 2333023476   Φαξ: 2333023476

 

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

www.boukasjewellery.com

 

Υπεύθυνοι: Μπούκα Λαμπρινή - Ράπτης Αντώνης

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας