Δωρεά αθλητικού υλικού από το Γραφείο Τελετών Νικολοπούλου Κωνσταντινίδου Γεωργία & Άρης στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Μακροχωρίου

Δωρεά αθλητικού υλικού από το Γραφείο Τελετών Νικολοπούλου Κωνσταντινίδου Γεωργία & Άρης στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Μακροχωρίου


Μια ευχάριστη έκπληξη επιφύλαξε ο ιδιοκτήτης του Γραφείου Τελετών Νικολοπούλου Κωνσταντινίδου Γεωργία & Άρης στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Μακροχωρίου, όταν εμφανίστηκε στις εγκαταστάσεις του γηπέδου Μακροχωρίου όπου προπονούνται τα τμήματα υποδομής του συλλόγου το απόγευμα της Πέμπτης για να παρακολουθήσει την προπόνηση της ομάδα προχωρώντας παράλληλα σε μια σημαντική δωρεά αθλητικού υλικού.

 

Πιο συγκεκριμένα ο κ.Άρης Κωνσταντινίδης μετά από μεσολάβηση του προέδρου της τ.κ Βαλάντη Κεχαΐδη δώρισε στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Μακροχωρίου 8 μπάλες adidas χαρίζοντας απλόχερα χαμόγελα στους μικρούς αθλητές αλλά και στηρίζοντας έμπρακτα τα τμήματα υποδομής και την προσπάθεια που γίνεται.

 

Τις μπάλες παρέλαβε ο υπεύθυνος της Ακαδημίας κ.Θανάσης Παπαστέργιος παρουσία του προέδρου της τ.κ Βαλάντη Κεχαΐδη.

 

O Οίκος Τελετών Νικολοπούλου Κωνσταντινίδου Γεωργία & Άρης με πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία στον κλάδο, παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες όμως όπως όλα δείχνουν παίζει και καλή…μπάλα!

 

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ ΟΙΚΟΣ ΤΕΛΕΤΩΝ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ & ΑΡΗΣ ΤΗΛ. 23820 61364 κιν. 6981 588276 κιν. 6981 588276"

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας