Συντάξεις Μαρτίου: Δείτε αναλυτικά τις ημερομηνίες πληρωμής Κύριο

Συντάξεις Μαρτίου: Δείτε αναλυτικά τις ημερομηνίες πληρωμής

Το επόμενο διάστημα θα αρχίσει η καταβολή κύριων και επικουρικών συντάξεων μηνός Μαρτίου.

 


Αναλυτικά:

 

 

  • Την Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024 θα πληρώσουν τις συντάξεις ο ΟΑΕΕ, ο ΟΓΑ  και το ΕΤΑΑ (μη Μισθωτών) . Την ίδια ημέρα θα δοθούν και οι συντάξεις ΕΦΚΑ στους ασφαλισμένους που είναι συνταξιούχοι (μισθωτοί & μη μισθωτοί) από την 1.1.2017 και έπειτα (ν.4387/2016) αλλά και οι επικουρικές συντάξεις του ιδιωτικού τομέα (μη μισθωτών και μισθωτών). Ωστόσο οι παραπάνω θα δουν τα χρήματα των συντάξεων τους στους  τραπεζικούς λογαριασμούς τους στις 25 Φεβρουαρίου από τις 6μμ μέχρι και τις 9μμ.

  • Την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024 θα  καταβληθούν οι  συντάξεις  από το ΙΚΑ – ΕΤΑΜ, το Δημόσιο, το ΝΑΤ και ΚΕΑΝ, το ΕΤΑΠ – ΜΜΕ, το ΕΤΑΤ , ΤΣΕΑΠΓΣΟ, ΤΣΠ-ΗΣΑΠ, τη ΔΕΗ, τον ΟΤΕ.  Την ίδια ημέρα θα  πληρωθούν και οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος αλλά και οι επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου. Ενώ τα χρήματα των παραπάνω θα κατατεθούν στους τραπεζικούς λογαριασμούς στις 27 Φεβρουαρίου, από τις 6μμ μέχρι και τις 9μμ

  • Και την επομένη, 29 Φεβρουαρίου θα δοθούν από τον ΟΠΕΚΑ  οι συντάξεις των Ανασφάλιστων Υπερηλίκων. Ενώ τα χρήματα θα μπουν στους τραπεζικούς λογαριασμούς στις 28 του μήνα από τις 6μμ μέχρι και τις 9μμ.

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας