ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ : Εκπρόσωπος στο Κύπελλο ο Αγροτικός Αστέρας Πλατέος Κύριο

ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ : Εκπρόσωπος στο Κύπελλο ο Αγροτικός Αστέρας Πλατέος
Σήμερα Δευτέρα 25/5/2020 για την ανάδειξη του κυπελλούχου στην ΕΠΣ Ημαθίας έγινε κλήρωση και τυχερή ήταν η ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Πλατέος. Η κλήρωση έγινε στα γραφεία της ΕΠΣ Ημαθίας.
Για πρώτη φορά στη ιστορία της η ομάδα του Πλατέος αναδεικνύεται κυπελλούχος.
Η διάκριση αυτή έρχεται να δικαιώσει του ανθρώπους του Πλατέος για τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν τα τελευταία χρόνια και ειδικά τη διοίκηση του Πόλυ Καζαντζίδη.
Συγχαρητήρια ανακοίνωση του προέδρου και του Δ.Σ. της κοινότητας Πλατέος, για την κατάκτηση του κυπέλλου, στον Αγροτικό Αστέρα Πλατέος
 
ΕΣΕΙΣ το πιστέψατε ....ΕΣΕΙΣ το παλέψατε .... ΕΣΕΙΣ το κερδίσατε .... Η ΤΥΧΗ είναι με τους ΙΚΑΝΟΥΣ ........ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΓΚΕΣ ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΓΡΑΨΑΤΕ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!!!!!
Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της Κοινότητας Πλατέος συγχαίρουν θερμά την ομάδα του χωριού μας, τον ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑ ΠΛΑΤΕΟΣ, για την μεγάλη επιτυχία της κατάκτησης του κυπέλλου ΕΠΣ Ημαθίας.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια πρωτίστως σε όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για την παρουσία τους μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, στο τεχνικό επιτελείο και φυσικά στη Διοίκηση για τις προσπάθειες της όλη τη χρονιά για την σπουδαία αυτή επιτυχία!!

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας