Εθνική Διεπαγγελματική Πυρηνοκάρπων:Έναρξη συγκέντρωσης στοιχείων για τις ζημίες των βροχοπτώσεων του Ιουλίου 2017 Κύριο

Εθνική Διεπαγγελματική Πυρηνοκάρπων:Έναρξη συγκέντρωσης στοιχείων για τις ζημίες των βροχοπτώσεων  του Ιουλίου 2017

ΘΕΜΑ : Έναρξη συγκέντρωσης στοιχείων για τις ζημίες των βροχοπτώσεων του Ιουλίου 2017

Σε συνέχεια του Δελτίου Τύπου της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Πυρηνοκάρπων (υπό σύσταση ) που δημοσιεύθηκε στις 13/12/2017 και αφορούσε την διαδικασία που συμφωνήθηκε για την αποζημίωση των ροδακινοπαραγωγών από τις ζημίες που υπέστησαν από τις βροχοπτώσεις του Ιουλίου και οι οποίες θα καλυφθούν , σύμφωνα με το σχετικό πόρισμα της Γνωμοδοτικής Επιτροπής που συστάθηκε από τον Υπουργό κ. Ε. Αποστόλου και τις δημόσιες ανακοινώσεις του ιδίου , ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους τα κάτωθι .

Η Εθνική Διεπαγγελματική δημιούργησε σχετική Ιντερνετική Ηλεκτρονική πλατφόρμα η οποία λειτουργεί και τίθεται στην διάθεση των Αγροτικών Συνεταιρισμών και τις δομές τους , οι οποίοι θα συγκεντρώσουν και θα καταχωρήσουν τα στοιχεία των παραγωγών μελών που υπέστησαν ζημίες , καθώς και αυτών που δεν είναι μέλη ( μεμονωμένοι).

Για τα δικαιολογητικά που απαιτούνται καθώς και τις προϋποθέσεις για την χρήση της Ηλεκτρονικής Πλατφόρμας , οι ενδιαφερόμενοι Συνεταιρισμοί μπορούν να απευθύνονται στα Γραφεία της Διεπαγγελματικής στην Βέροια που βρίσκονται στην Οδό Θεσσαλονίκης 60 και στα τηλέφωνα , 2331076488 σταθερό και 6972956372 κινητό .

Επίσης στα τηλέφωνα αυτά θα απευθύνονται οι χρήστες , για κάθε πρόβλημα που συναντούν καθώς και κάθε ερώτημα . Λόγω της εφαρμογής για πρώτη φορά ενός τέτοιου συστήματος , τα όποια προβλήματα πιθανόν παρουσιαστούν ,θα επιλυθούν με την στενή συνεργασία και κατανόηση όλων . Οι Συνεταιριστικές Οργανώσεις για πρώτη φορά αναλαμβάνουν ένα τέτοιο ρόλο και μόνο με στενή και καλοπροαίρετη συνεργασία θα τον φέρουν με επιτυχία σε πέρας , προς το κοινό συμφέρον .

Η διαδικασία συγκέντρωσης στοιχείων, πρέπει να ολοκληρωθεί έως τις 7 Φεβρουαρίου.

Ο συντονιστής

Γιαννακάκης Χρήστος

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας