ΟΠΕΚΕΠΕ: Τι ζήτησε ο Αυγενάκης για τα δεσμευμένα ΑΦΜ των παραγωγών

ΟΠΕΚΕΠΕ: Τι ζήτησε ο Αυγενάκης για τα δεσμευμένα ΑΦΜ των παραγωγών

Την προτεραιοποίηση των ελέγχων για 16.000 παραγωγούς που είναι δεσμευμένα τα ΑΦΜ τους από το 2020 ζήτησε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρης Αυγενάκης στο πλαίσιο της σύσκεψης  που πραγματοποίησε με την προσωρινή διοίκηση, τους νέους διευθυντές του ΟΠΕΚΕΠΕ, αλλά και με εργαζομένους και εκπροσώπους στα γραφεία του Οργανισμού.

 

 

 


Επίσης ο κ. Αυγενάκης  έκανε λόγο για καινούργια ημέρα στον ΟΠΕΚΕΠΕ. Όπως ανέφερε ο κ. Αυγενάκης στόχος είναι να διανείμει «τις κοινοτικές ενισχύσεις την ώρα τους με διαφάνεια, με συνέπεια», υπογραμμίζοντας ότι «θα αποκαταστήσουμε μια σχέση εμπιστοσύνης με τους Έλληνες αγρότες. Ο οργανισμός θα γίνει υπόδειγμα». Εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στα στελέχη του Οργανισμού, λέγοντας ότι «βγαίνουν στο προσκήνιο» και θέλουν να προσφέρουν για να χτιστεί ένας σύγχρονος και λειτουργικός ΟΠΕΚΕΠΕ.

 

 

 

Τι δήλωσε ο αντιπρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ

 

 


Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ, Κυριάκος Μπαμπασίδης επισήμανε ότι η επίσκεψη του κ. Αυγενάκη στον οργανισμό «δίνει το έναυσμα για ένα νέο ξεκίνημα».

 

 

 


Σύμφωνα με τον ίδιο δέσμευση όλων στον ΟΠΕΚΕΠΕ είναι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό «για να βελτιωθεί η εικόνα, η αξιοπιστία και η εγκυρότητα», για να γίνονται «πάντα στην ώρα τους οι πληρωμές των αγροτών».

 

 

 

«Κύριο μέλημά μας είναι να πληρώνουμε εγκαίρως, σωστά και δίκαια» πρόσθεσε σημειώνοντας ότι κάτι τέτοιο θα έχει ως αποτέλεσμα «να ενισχύσει την αξιοπιστία του οργανισμού».

 

 

 


Τέλος, ο κ. Μπαμπασίδης υπογράμμισε «ότι έγινε στο παρελθόν θα το αφήσουμε πίσω μας με σκληρή δουλειά, για να βελτιώσουμε την εικόνα του Οργανισμού και να κερδίσουμε το στοίχημα και να φέρουμε τον ΟΠΕΚΕΠΕ στη θέση που του αξίζει».

 

 

 


«Η δέσμευση των εργαζομένων παραμένει αυτή που ήταν πάντα, να είμαστε δίπλα στον αγρότη και να δουλεύουμε σύμφωνα με την εθνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία» ανέφερε η Πρόεδρος των Εργαζομένων του ΟΠΕΚΕΠΕ, Ανδρονίκη Βασιλούλη.

 

 

 

Όπως είπε αναμένεται να ξεκινήσει ένας γόνιμος διάλογος με το ΥΠΑΑΤ «έχοντας όλοι ως κοινό στόχο την εξυπηρέτηση του αγρότη, μέσα από τις παροχές υπηρεσιών ενός ισχυρού Οργανισμού Πληρωμών».

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας