Ροδάκινα Μεταποίησης...από ευλογία της Ημαθίας έγιναν οργή και οικονομική καταστροφή - Άρθρο του Στέφανου Νταούκα Κύριο

Ροδάκινα Μεταποίησης...από ευλογία της Ημαθίας έγιναν οργή και οικονομική καταστροφή - Άρθρο του Στέφανου Νταούκα

ΡΟΔΑΚΙΝΑ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣ

ΑΠΟ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΕΓΙΝΑΝ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

 


Η ΑΞΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΚΟΜΠΟΣΤΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ [100%] , ΑΠΟ 15 ΕΥΡΩ ΣΤΑ 30 ΕΥΡΩ..!..Η ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΑΥΞΗΘΗΚΕ ΜΟΝΟ 25%..???...

Η ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΤΑΦΩΡΗ..ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΧΕΣΗΣ ΔΗΛ ΤΙΜΗ ΠΡΩΤΗΣ ΥΛΗΣ ΜΕ ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΗ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ..

Η ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΣΤΡΕΜΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 15% ΓΙΑ ΤΟ 2023 ΑΡΧΙΣΕ..!.


ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ,ΑΛΛΟΙΩΣ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΡΟΔΑΚΙΝΟ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ..!!!!


Η ΜΕΣΗ ΝΕΑ ΤΙΜΗ ΦΕΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΜΠΟΣΤΑΣ.ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΤΙΜΗ ΜΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΟΛΥΕΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΜΑΙΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΩΝ 50 ΛΕΠΤΩΝ..!!.


Η ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΜΙΑΣ ΑΒΕΒΑΙΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ [ 1000 ΕΥΡΩ/ ΣΤΡΕΜΜΑ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ..

 

ΚΛΙΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ,ΧΑΜΗΛΗ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΗ ΤΙΜΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΣΦΥΚΤΙΚΗ ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ..


ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ..ΑΜΕΣΑ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΠΟΥ ΑΠΕΜΕΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΝΘΑΡΥΝΣΗΣ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΝΟΜΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΣΤΕΚΙΩΝ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΟΥΝ

ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ , ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ..


ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ..ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΑΞΙΚΟΥΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΣΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ..

 

 

ΜΕ ΤΙΜΗ
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΕΘΕΑΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ
ΡΟΔΑΚΙΝΟΥ,ΒΕΡΥΚΟΚΟΥ,ΑΧΛΑΔΙΟΥ

 

ΝΤΑΟΥΚΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας