Α.Τ. και Τ.Α. Αλεξάνδρειας: Μια Aξιέπαινη συλλογική πράξη προσφοράς των αστυνομικών μας (Φώτο - βίντεο) Κύριο

Α.Τ. και Τ.Α. Αλεξάνδρειας: Μια Aξιέπαινη συλλογική πράξη προσφοράς των αστυνομικών μας (Φώτο - βίντεο)

 Ο συνθήκες αλλάζουν, όμως οι ανάγκες παραμένουν!

Μια συλλογική προσπάθεια προσφοράς, μια αξιέπαινη πρωτοβουλία αλληλεγγύης, αγάπης, ενσυναίσθησης, αλληλοβοήθειας και

ανθρωπιάς εν μέσω πανδημίας πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί & πολιτικοί υπάλληλοι των Α.Τ. και Τ.Α. Αλεξάνδρειας.

Συγκεκριμένα οι αστυνομικοί και οι πολιτικοί υπάλληλοι συγκέντρωσαν τρόφιμα και προϊόντα ενόψει των γιορτών σε συνεργασία με τον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξάνδρειας ώστε να δοθούν σε συνανθρώπους και άπορες οικογένειες που έχουν πραγματική ανάγκη μέσω του Ιερού Ναού.

Τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν έως την 21 Δεκεμβρίου 2020 παραδόθηκαν παρουσία του Αστυνομικού Διευθυντή Ημαθίας κ. Διονύση Κούγκα και του Διοικητή του Α.Τ. Αλεξάνδρειας κ. Βασίλη Κεφτέ στον π. Θεόδωρο. Αυτές τις άγιες μέρες, η αλληλεγγύη για κάποιους ανθρώπους, είναι ύψιστη ανάγκη και την αλληλεγγύη μπορείς να την δείξεις και με απλές πράξεις αφού και τα λίγα είναι τόσο σημαντικά κάποιες στιγμές...

Το alexandriamou.gr εύχεται σε όλους Καλές Γιορτές με Υγεία και άδολη Αγάπη προς τον συνάνθρωπό μας και προς τον τόπο μας ώστε να μη νιώσει κανείς συνάνθρωπό μας, μόνος του αυτές τις Άγιες μέρες και να μην ξεχνάμε ότι όταν προσφέρουμε πλημμυρίζει η καρδιά και όλο μας το είναι από συναισθήματα ικανοποίησης, χαράς, πληρότητας και αληθινής ευτυχίας.

 

 

 

 

 

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας