Απίστευτο περιστατικό στo Aιγίνιο Πιερίας: «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» συνέλαβαν διευθυντή σχολείου και τον έτρεχαν στο αστυνομικό τμήμα Κύριο

Απίστευτο περιστατικό στo Aιγίνιο Πιερίας: «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» συνέλαβαν διευθυντή σχολείου και τον έτρεχαν στο αστυνομικό τμήμα

Σοβαρό περιστατικό στην Πιερία όπου αυτοαποκαλούμενοι «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» πέρασαν χειροπέδες σε διευθυντή σχολείου.

 

Σοκ προκαλεί η επίθεση από πέντε αντιεμβολιαστές – αρνητές στον διευθυντή του Γυμνασίου στο Αιγίνιο Πιερίας. Ομάδα ατόμων, που παρουσιάστηκε ως «θεματοφύλακες του Συντάγματος» σήμερα το πρωί πήγε στο σχολείο, άρπαξε τον διευθυντή, του έβαλε χειροπέδες και τον οδήγησε στο Αστυνομικό Τμήμα Κατερίνης.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες τα άτομα αυτά θέλησαν να μπουν στο σχολείο, ο διευθυντής, ωστόσο, δεν τους επέτρεψε την είσοδο καθώς δεν φορούσαν μάσκες.

 

Η αντίδρασή τους ήταν να «συλλάβουν» τον διευθυντή και να του περάσουν χειροπέδες για να τον οδηγήσουν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

 

Μάλιστα, τοπικό μέσο ενημέρωσης αναφέρει πως οι «θεματοφύλακες» προπηλάκισαν τον διευθυντή, ο οποίος μεταφέρθηκε τελικώς στο Κέντρο Υγείας της περιοχής με μώλωπες για να λάβει τις πρώτες βοήθειες. και είναι καλά στην υγεία του.

 

Τα άτομα προσήχθησαν από την αστυνομία και αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Κατερίνης, στο πλαίσιο του αυτόφωρου, όπου θα τους απαγγελθούν κατηγορίες.

 

Ο δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού Αναστάσιος Μανώλας σοκαρισμένος από το περιστατικό εκτιμά ότι αυτά τα άτομα δεν πρέπει να είναι από την περιοχή. «Ο τέλειος παραλογισμός οι παράνομοι οδήγησαν στο νόμο τον διευθυντή του γυμνασίου. Τον απήγαγαν, του έβαλαν χειροπέδες και τον μετέφεραν στον αστυνομικό τμήμα», δήλωσε στον status ο δήμαρχος.

 

Μαρτυρίες για την επίθεση

 

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες οι δράστες έστησαν καρτέρι στον διευθυντή του σχολείου, στις 07:30 το πρωί της Παρασκευής, τον κυνήγησαν, τον “συνέλαβαν” και τον υποχρεώσαν να μπει σε αυτοκίνητο με το οποίο τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Αιγινίου. Κατά τη διάρκεια της “καταδίωξης” του διευθυντή του φώναζαν ότι “βασανίζει” τα παιδιά.

 

Εκείνη την ώρα κατέφθαναν και άλλοι εκπαιδευτικοί που βλέποντας την απαγωγή του Γυμνασιάρχη κάλεσαν την αστυνομία. Άνδρες της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης μετέβησαν στο σημείο, συνέλαβαν τους δράστες και τους οδήγησαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Κατερίνης όπου αυτή την ώρα σχηματίζεται δικογραφία και αναμένεται να οδηγηθούν στο εισαγγελέα.

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας