Απίστευτη καραμπόλα στην Εγνατία Οδό πριν τα διόδια Πολυμύλου – Εγκλωβισμένοι επιβάτες

Απίστευτη καραμπόλα στην Εγνατία Οδό πριν τα διόδια Πολυμύλου – Εγκλωβισμένοι επιβάτες

Νέα καραμπόλα αυτοκινήτων σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής 6 Μαρτίου 2022 στην Εγνατία Οδό.

 

Κλειστή παραμένει η Εγνατία οδός στο τμήμα από Βέροια προς Πολύμυλο Κοζάνης, έπειτα από καραμπόλα αυτοκινήτων που σημειώθηκε λόγω της πυκνής ομίχλης που επικρατεί στην περιοχή.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, στην καραμπόλα αρχικά ενεπλάκησαν πέντε οχήματα, όμως στην συνέχεια έφτασαν τα 50, ενώ υπάρχουν αναφορές για τον εγκλωβισμό 3-4 επιβατών, οι οποίοι έχουν τραυματιστεί ελαφρά.

 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR λίγο πριν τα διόδια του Πολυμύλου στο ρεύμα προς Κοζάνη, σημειώθηκε σύγκρουση τουλάχιστον πέντε αυτοκινήτων αρχικά, λόγω της αυξημένης ομίχλης που επικρατεί στην περιοχή και τη μειωμένη ορατότητα, ενώ φαίνεται ότι ο αριθμός των εμπλεκομένων οχημάτων θα είναι μεγαλύτερος αφού ενεπλάκησαν και άλλα οχήματα.

 

Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για τον τραυματισμό και τον εγκλωβισμό επιβατών.

 

Στο σημείο έσπευσε άμεσα η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κοζάνης , ενώ τα ακριβή αίτια του συμβάντος θα επιληφθεί η Τροχαία Βέροιας.

 

Η Τροχαία Βέροιας εκτρέπει την κυκλοφορία των αυτοκινήτων που κινούνται προς Δυτική Μακεδονία, Γιάννενα και Ηγουμενίτσα, από τη Βέροια προς Έδεσσα, Πτολεμαΐδα και τον κάθετο άξονα της Εγνατίας οδού προς Κοζάνη.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, 7 άτομα, με θλαστικά κυρίως τραύματα, που ενεπλάκησαν στις καραμπόλες που σημειώθηκαν, διακομίστηκαν με τρία ασθενοφόρα στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης.

 

Και ο υφυπουργός Περιβάλλοντος, Γιώργος Αμυράς, ήταν σε ένα από τα αυτοκίνητα που ενεπλάκησαν στην καραμπόλα, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ. Ο κ. Αμυράς ήταν καθ’ οδόν για την Πρέσπα, για το θέμα με τον θάνατο εκατοντάδων πελεκάνων από τη γρίπη των πτηνών.

 

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας