Βράβευση των Αστυνομικών της Γειτονιάς Βέροιας

17 Νοε 2016
Βράβευση των Αστυνομικών της Γειτονιάς Βέροιας

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 11/11/2016 στο κέντρο «Ακρόπολη» Βεροίας από τον Σύλλογο κοινωνικής πρωτοβουλίας «Πρωτοβουλία για το παιδί» βραβεύθηκαν οι Αστυνομικοί της γειτονιάς Βεροίας για την συμβολή τους στο

έργο του συλλόγου. Η εκδήλωση είχε σκοπό την επιβράβευση των εθελοντών μακράς θητείας του συλλόγου , αλλά και των φορέων που έχουν βοηθήσει στο έργο του.
Με τον τρόπο αυτό αναδείχθηκε για άλλη μια φορά το κοινωνικό πρόσωπο της Αστυνομίας όπως αυτό εκφράζεται μέσω του θεσμού του Αστυνομικού της γειτονιάς.

Το προηγούμενο χρονικό διάστημα πραγματοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς της γειτονιάς Βεροίας επισκέψεις στα ΚΑΠΗ Βεροίας με σκοπό την ενημέρωση των ηλικιωμένων σχετικά με τις απάτες ,κυρίως τις τηλεφωνικές ,οι οποίες βρίσκονται σε έξαρση. Για τον σκοπό αυτό μάλιστα μοιράστηκαν και σχετικά ενημερωτικά έντυπα.
Παρόμοιες επισκέψεις κοινωνικού - ενημερωτικού χαρακτήρα έχουν πραγματοποιηθεί και σε άλλους συλλόγους και ιδρύματα της Βέροιας, όπως στο Σωσσίδειο γηροκομείο Βεροίας.

http://eaynh.gr/images/astgeit2.jpg

http://eaynh.gr/images/astgeit22.jpg

 

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας