Ένωση Αστυνομικών Ημαθίας: Η Ημαθία δεν πρόκειται να ενισχυθεί με ανθρώπινο δυναμικό - Xειρότερα απ’ τις μηδενικές μεταθέσεις...η μη προκήρυξη τους!!! Κύριο

Ένωση Αστυνομικών Ημαθίας: Η Ημαθία δεν πρόκειται να ενισχυθεί με ανθρώπινο δυναμικό - Xειρότερα απ’ τις μηδενικές μεταθέσεις...η μη προκήρυξη τους!!!

Από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ημαθίας ανακοινώθηκε:

 

 

Ύστερα από την πρωτοφανή απόφαση της πλειοψηφίας του Συμβουλίου Μεταθέσεων Κατωτέρων Α.Ε.Α. για τη μη προκήρυξη θέσεων για τις συμπληρωματικές μεταθέσεις του έτους 2022, η Ημαθία μεταξύ και ΟΛΩΝ των υπολοίπων νομών της Χώρας δεν πρόκειται να ενισχυθούν με ανθρώπινο δυναμικό.

 

Το εκπληκτικό όμως που συνέβη φέτος, είναι το γεγονός ότι διαπιστώσαμε πως υπάρχει και χειρότερα απ’ τις μηδενικές μεταθέσεις ....η μη προκήρυξη τους...!!!

 

Το μπάχαλο που επικρατεί σε σχεδιασμό, προγραμματισμό και υλοποίηση αναφορικά με το ανθρώπινο δυναμικό στους κόλπους της ΕΛ.ΑΣ., το επιβεβαιώνετε με τον χειρότερο τρόπο!

 

Άλλοι γίνονται αστυνομικοί απ’ τις πανελλήνιες εξετάσεις, άλλοι με ΑΣΕΠ, άλλοι βαφτίζονται ΟΠΠΙ και θα καταλήξουν Ε.Φ., άλλοι ΣΦ.., άλλοι Σ.Φ. ορισμένου χρόνου, άλλοι πάνε με τοποθέτηση κατευθείαν στην επαρχία, άλλοι στα νησιά, άλλοι εκμεταλλευόμενοι παραθυράκια (διαζύγια, λόγοι υγείας κ.τ.λ.)...κοινώς μπάχαλο!!!

 

Είχαμε τις πανελλήνιες εξετάσεις , δυστυχώς επήλθε διάτρηση...

Είχαμε τον Κώδικα Μεταθέσεων, δυστυχώς επήλθε διάτρηση...

Κύριε Πρόεδρε της ΠΟΑΣΥ,

Κύριε Γερακαράκο, παρακαλούμε όπως διαμηνύσετε στα ανώτερα κλιμάκια της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας, πως οι πολίτες της Ημαθίας θα συνεχίσουν να νιώθουν ασφαλείς για τουλάχιστον έναν ολόκληρο χρόνο, χάρη στο φιλότιμο των υφιστάμενων αστυνομικών δυνάμεων και όχι χάρη σε κάποια δική τους διοικητική πρωτοβουλία...

Όπως επίσης να τους τονίσετε πως και οι αστυνομικοί είναι ψηφοφόροι...

 

Δια της παρούσης οφείλουμε να εκφράσουμε τη δυσαρέσκεια των συναδέλφων μας για την πρωτοφανή αυτή ενέργεια του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., η οποία ως κερασάκι της τούρτας, μετά τη ΔΕΘ, ήρθε να επικυρώσει και την πολιτική βούληση πως τελικά ο κ. Πρωθυπουργός μας «ανέλαβε προσωπικά για τα καλά»!

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας