Ημαθία: Συνελήφθη για διακίνηση αλλοδαπών - Εντοπίστηκε στον σιδηροδρομικό σταθμό Πλατέος Κύριο

Ημαθία: Συνελήφθη για διακίνηση αλλοδαπών - Εντοπίστηκε στον σιδηροδρομικό σταθμό Πλατέος

Για διευκόλυνση εισόδου στη χώρα σε μη νόμιμους αλλοδαπούς συνελήφθη ένας άνδρας σε περιοχή της Ημαθίας.

 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο αλλοδαπός συλληφθείς εντοπίστηκε σε σιδηροδρομικό σταθμό όπου προμήθευσε εισιτήρια επιβατικής αμαξοστοιχίας σε έναν άνδρα και τρεις γυναίκες.

 

Όπως προέκυψε από την έρευνα, παρέλαβε το προηγούμενο διάστημα τα 4 άτομα από την περιοχή της Θεσσαλονίκης και τους μετέφερε σε περιοχή της Ημαθίας, με σκοπό την περαιτέρω προώθησή τους στο εσωτερικό της χώρας, έναντι χρηματικής αμοιβής.

 

Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο.

 

 

Ημαθία: Στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας ο συλληφθείς

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συλληφθείς είναι ένας 23χρονος άνδρας από το Πακιστάν τον οποίο εντόπισαν αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Ημαθίας το μεσημέρι του Σαββάτου, στο Πλατύ Ημαθίας.

 

Συγκεκριμένα, έπειτα από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίσθηκε ο συλληφθείς σε σιδηροδρομικό σταθμό, όπου διαπιστώθηκε να καθοδηγεί έναν Σύρο και τρεις γυναίκες από την Ερυθραία, προμηθεύοντάς του με εισιτήρια επιβατικής αμαξοστοιχίας για την Αθήνα. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου των επιβατών, διαπιστώθηκε η παρανομία του 23χρονου με αποτέλεσμα οι Αρχές να προχωρήσουν στη σύλληψή τους.

 

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας