Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Μελίκη στα πλαίσια έκτακτων εργασιών

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Μελίκη στα πλαίσια έκτακτων εργασιών

Με στόχο την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού, κατά τη διάρκεια εργασιών αποκατάστασης οδοστρώματος, λόγω φθορών και καθίζησης, στη Μελίκη Ημαθίας, σε τμήμα της οδού Αλεξανδρείας, η Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας αποφάσισε:

 

Την απαγόρευση της κυκλοφορίας, της στάσης και της στάθμευσης παντός είδους οχημάτων, επί της οδού Αλεξανδρείας, από τη συμβολή της με την οδό Κολοκοτρώνη έως τη συμβολή της με την ανώνυμη τοπικό οδό (πριν τη συμβολή της με την οδό Τσιπροπούλου), η οποία χωροθετείται μεταξύ των Ο.Τ. 5 και Ο.Τ. 6, σύμφωνα με ανωτέρω α/α 5 σχετική.

 

Οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοσθούν από την 07:00΄ ώρα της Τετάρτης 16-06-2021 έως την 18:00΄ ώρα της Παρασκευής 18-06-2021.

 

Οι εργασίες θα ξεκινούν από την ανατολή του ηλίου και θα ολοκληρώνονται πριν τη δύση του ηλίου έκαστης ημέρας, πλην των ημερών που επικρατούν επικίνδυνες, για την ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων, καιρικές συνθήκες (βροχόπτωση, ομίχλη κ.τ.λ.)Κατά τη διάρκεια των ανωτέρω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από παρακείμενες οδούς.

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας