Παρανάλωμα του πυρός βαγόνια του ΟΣΕ στη Θεσσαλονίκη Κύριο

Παρανάλωμα του πυρός βαγόνια του ΟΣΕ στη Θεσσαλονίκη

Συναγερμός σήμανε τις πρώτες πρωινές ώρες στην Πυροσβεστική Υπηρεσία στη Θεσσαλονίκη, καθώς ξέσπασε μεγάλη πυρκαγιά σε βαγόνια τρένων μέσα στην πόλη.

 

Η φωτιά εκδηλώθηκε στις 5.10 το πρωί της Παρασκευής σε παλαιά βαγόνια που είναι εγκαταλελειμμένα στις σιδηροδρομικές γραμμές, σε απόσταση λίγων μέτρων από τον Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό, στο τέρμα της οδού Μαργαροπούλου, σε μια από τις πλέον τις πλέον πυκνοκατοικημένες περιοχές στα δυτικά της πόλης.

 

Στο σημείο έσπευσαν 6 οχήματα της Πυροσβεστικής και 15 πυροσβέστες για την κατάσβεση της φωτιάς στα βαγόνια, ενώ σύννεφο καπνού κάλυψε την περιοχή.

 

Από τη φωτιά κάηκαν ολοσχερώς έξι βαγόνια και προκλήθηκαν ζημιές σε άλλα τρία, ενώ σύμφωνα με την Πυροσβεστική η φωτιά έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRtimes.gr, στα εγκαταλελειμμένα βαγόνια που ήταν προς φύλαξη στο αμαξοστάσιο της Μενεμένης και τυλίχτηκαν στις φλόγες, εντοπίστηκαν υλικά που “μαρτυρούν” ότι κάποιοι είχαν βρει σε αυτά καταφύγιο.

 

Να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που εκδηλώνεται πυρκαγιά σε παροπλισμένα βαγόνια, στην ίδια περιοχή στη Θεσσαλονίκη.

 

GRTIMES.gr

 

thestival.gr

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας