ΠΑΘΕ: Παραδίδεται από τη Δευτέρα 13 Μαϊου η σήραγγα Κατερίνης μόνο για Ι.Χ. Κύριο

ΠΑΘΕ: Παραδίδεται από τη Δευτέρα 13 Μαϊου η σήραγγα Κατερίνης μόνο για Ι.Χ.

Ανακοίνωση σχετικά με τις προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα της εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης στην Πιερία, λόγω εκτέλεσης εργασιών στη Σήραγγα Κατερίνης (Σήραγγα Τ4) του αυτοκινητοδρόμου, εξέδωσε η ελληνική αστυνομία.

 

Όπως αναφέρεται σχετικά, από αύριο (Δευτέρα 13 Μαΐου 2024) και ώρα 08.00 έως τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2025, η κυκλοφορία των οχημάτων μικτού βάρους έως 3,5 τόνων, θα διεξάγεται με αμφίδρομη κυκλοφορία εντός του ανακατασκευασμένου δεξιού κλάδου προς Θεσσαλονίκη της Σήραγγας.

 

Η κυκλοφορία των οχημάτων μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων και στις δύο κατευθύνσεις (προς Αθήνα και προς Θεσσαλονίκη) θα διεξάγεται μέσω της Περιφερειακής Οδού Κατερίνης και θα εκτρέπονται από τον Νότιο και τον Βόρειο ανισόπεδο κόμβο Κατερίνης (434ο και 438ο χιλιόμετρο αντίστοιχα) του αυτοκινητοδρόμου.

 

Η σωστή οδική συμπεριφορά των οδηγών και η τήρηση των κανόνων οδικής κυκλοφορίας είναι βασικές προϋποθέσεις τόσο για την ασφαλή μετακίνηση, όσο και για την αποφυγή των τροχαίων ατυχημάτων, επισημαίνει η ΕΛΑΣ.

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας