Ποδαρικό με επιτυχία για τον Αστυνομικό Διευθυντή Ημαθίας Γιώργο Αδαμίδη Κύριο

Ποδαρικό με επιτυχία για τον Αστυνομικό Διευθυντή Ημαθίας Γιώργο Αδαμίδη

Με το “καλήμερα” ο Κοζανίτης ταξίαρχος Γεώργιος Αδαμίδης που τοποθετήθηκε στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ημαθίας, σφραγίζει την δίοδο των διακινητών προς την Δυτική Μακεδονία.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες τα ξημερώματα του Σαββάτου 20 Φεβρουαρίου, συνελήφθη διακινητής οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Ημαθίας, -στο οποίο Δκτης είναι ο Νίκος Κυριακίδης-, στην Παλαιά Εθνική Οδό Κοζάνης – Βέροιας.

 

Πιο συγκεκριμένα, ο οδηγός του αυτοκινήτου με Ιρακινή καταγωγή, μετέφερε παράνομα πέντε άτομα Συριακής καταγωγής, ενώ λίγες μέρες πριν φαίνεται να πέρασαν τα σύνορα του Έβρου με σκοπό να κινηθούν προς την Δυτική Μακεδονία και την Ήπειρο.

 

Η ανεξέλεγκτη διακίνηση των προσφύγων και μεταναστών, αποτελεί ένα τεράστιο ζήτημα που διογκώνεται τον τελευταίο χρόνο, ενώ σε καθημερινή βάση η Αστυνομία έρχεται αντιμέτωπη με δεκάδες περιστατικά.

 

Σε κάθε περίπτωση, σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος του διακινητή οδηγού, με την συγκεκριμένη υπόθεση να αποτελεί την πρώτη επιτυχία στα νέα καθήκοντα Αστυνομικού Διευθυντή Ημαθίας του Κοζανίτη Ταξίαρχου Γιώργου Αδαμίδη.

 

 

www.kozanilife.gr

 

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας