Πρόστιμο 3.000 ευρώ σε ιδιοκτήτη καφέ στην Ημαθία - Χειροπέδες σε ιδιοκτήτη οβελιστηρίου και υπεύθυνο καταστήματος ρούχων στην Πιερία Κύριο

Πρόστιμο 3.000 ευρώ σε ιδιοκτήτη καφέ στην Ημαθία - Χειροπέδες σε ιδιοκτήτη οβελιστηρίου και υπεύθυνο καταστήματος ρούχων στην Πιερία

Χειροπέδες πέρασαν το Σάββατο οι αστυνομικές αρχές σε 45χρονο ιδιοκτήτη οβελιστηρίου – καφενείου στον χωριό Μοσχοπόταμος στην Πιερία, στο πλαίσιο ελέγχων, που πραγματοποιούνται για τον περιορισμό της μετάδοσης του κορωνοϊού.

 

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο ιδιοκτήτης εξυπηρετούσε 19 πελάτες. Ο 45χρονος ιδιοκτήτης συνελήφθη και του βεβαιώθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ. Στους πελάτες επιβλήθηκαν πρόστιμα των 300 ευρώ.

 

Παράλληλα, αστυνομικοί συνέλαβαν χθες ένας προσωρινά υπεύθυνο καταστήματος ρούχων για παραβίαση των μέτρων κατά του κορωνοϊού στην Κατερίνη. Διαπιστώθηκε ότι εντός του καταστήματος υπήρχαν 5 πελάτες και δεν τηρούνταν η μέθοδος «click inside». Επιβλήθηκε πρόστιμο 16.000 ευρώ στην επιχείρηση και 15 ημέρες αναστολή λειτουργίας.

 

Επίσης, πρόστιμο 3.000 ευρώ επιβλήθηκε σε ιδιοκτήτη καφετέριας που λειτουργούσε παρά την απαγόρευση στον Άγιο Γεώργιο Ημαθίας, έξω από την Βέροια. Στο καφέ βρέθηκαν 3 καθήμενοι πελάτες στους οποίους βεβαιώθηκαν πρόστιμα 300 ευρώ.

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας