Σε κλίμα συγκίνησης η 24η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Ε.Α.Υ.Ν.Η.

Σε κλίμα συγκίνησης η 24η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Ε.Α.Υ.Ν.Η.

Την Παρασκευή 27 Μαΐου 2022 στο ξενοδοχείο Αιγές Μέλαθρον πραγματοποιήθηκε η 24η Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης μας, σε μία κατάμεστη από τα μέλη μας και Διοικητές υπηρεσιών αίθουσα, ενώ παρόντες ήταν και μας τίμησαν με την παρουσία τους , ο Α΄ Αντιπρόεδρος Διοικητικών Θεμάτων της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. Νταβούρας Αθανάσιος, ο Ταμίας της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. Κουλιάκης Γεώργιος, ο Πρόεδρος του Κέντρου Έρευνας Υγείας και Ασφάλειας της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ Καραγιαννόπουλος Δημήτριος, η Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης κα. Τζατζανά Σταυρούλα, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Σερρών κ. Αραμπατζής Αναστάσιος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φλώρινας κ Μουρατίδης Ιωάννης καθώς και ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων κ Κίτσιος Κωνσταντίνος.

 

Την Γ.Σ. επίσης τίμησαν με την παρουσία τους και απηύθυναν ένα σύντομο χαιρετισμό , ο βουλευτής Ημαθίας με τη Ν.Δ. κ. Μπαρτζώκας Αναστάσιος, ο βουλευτής Ημαθίας με τη Ν.Δ. κ Τσαβδαρίδης Λάζαρος , ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κεντρικής Μακεδονίας Ταξίαρχος κ Χριστοδουλίδης Ασημάκηςκαι ο Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής διακυβέρνησης Βέροιας κ. Γρηγοριάδης Καλλίστρατος. Επίσης μας τίμησαν με την παρουσία τους, η Διοικητής της Σ.Μ.Ε.Β.Ε. Αστυνομική Υποδιευθύντρια καΓαϊτανίδου Σοφία καθώς και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ Καλογερόπουλος Ανδρέας. Στην Γ.Σ. αναγνώσθηκε επιστολή χαιρετισμού του Υφυπουργού Οικονομικών και βουλευτή με τη Ν.Δ. κ. Βεσυρόπουλου Αποστόλου ο οποίος δεν μπόρεσε να είναι παρών λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

 

Στη Γενική Συνέλευση παρουσιάστηκαν και υπερψηφίστηκαν ο Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός της Ε.Α.Υ.Ν.Η. από τους κκ, Γενικό Γραμματέα της Ένωσης μας κ Τσιλώνη Νικόλαο και τον ταμία της Ένωσης μας κ Κοπαλίδη Αγαθοκλή, ενώ επίσης παρουσιάστηκαν και υπερψηφίστηκαν οι αλλαγές των καταστατικών διατάξεων του καταστατικού της Ένωσης μας από την νομική μας σύμβουλο κα Δεληγιάννη Έλλη. Επίσης ο Πρόεδρος της Ε.Α.Υ.Ν.Η. κ.Μούρτης Απόστολος μίλησε εφ΄ όλης της ύλης για τις δράσεις της Ένωσης μας ενώ ταυτόχρονα ανακοίνωσε πως η μέρα ήταν αφιερωμένη στους άνδρες στελέχη τη Διμοιρίας Υποστήριξης της ΔΑ Ημαθίας οι οποίοι ως πρώτοι επιχείρησαν το Μάρτιο του 2020 στον Έβρο.

 

Ο Α΄ Αντιπρόεδρος της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. Νταβούρας Αθανάσιος ως εκπρόσωπος της Π.Ο.ΑΣ.Υ. καθώς ανέβαλε την παρουσία του την τελευταία στιγμή στη ΓΣ μας ο Πρόεδρος της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. Γερακαράκος Γρηγόριος λόγω έκτακτης παρουσίας του στη Διαρκή Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης στη Βουλή,κατά την ομιλία του παρουσίασε το νέο διεκδικητικό πλαίσιο του συνδικαλιστικού μας κινήματος. Επίσης κατά την ομιλία του ο Πρόεδρος του Κέντρου Έρευνας Υγείας και Ασφάλειας της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ Καραγιαννόπουλος Δημήτριος ανέπτυξε οικονομικά και συνταξιοδοτικά ζητήματα που αφορούν τον κλάδο μας. Στη συνέχεια μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας ο εκπρόσωπος της Π.Ο.ΑΣ.Υ. στον κύριο ασφαλιστικό μας φορέα ΤΑ.Π.Α.Σ.Α. κ.Αβριλιώνης Γεώργιος παρουσίασε όλες τις δράσεις του ταμείου καθώς και τους νέους στόχους .

 

Σε κλίμα συγκίνησης στο τέλος της εκδήλωσης απονεμήθηκαν από την Ένωση μας, τίτλοι Τιμής Ένεκεν στα στελέχη της Διμοιρίας Υποστήριξης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας καθώς επέδειξαν εξαιρετικό θάρρος και ανδρεία όταν επιχείρησαν ως πρώτοι διμοιρία τον Μάρτιο του 2020 στον Έβρο κατά την προσπάθεια παράνομης εισβολής μεταναστών από τα ελληνοτουρκικά σύνορα. Επίσης απονεμήθηκαν έπαινοι και ένα συμβολικό δώρο στα τέκνα των συναδέρφων μας τα οποία επέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση τα έτη 2020 και 2021.

 

Οφείλουμε τέλος, ιδιαιτέρως να ευχαριστήσουμε τους κκ Νταβούρα Αθανάσιο και Κουλιάκη Γεώργιο της Εκτελεστικής Γραμματείας της Π.Ο.ΑΣ.Υ. , τον κ Καραγιαννόπουλο Δημήτριο καθώς επίσης και τον εκπρόσωπο της ΠΟΑΣΥ στο ΤΑ.Π.Α.Σ.Α.κ Αβριλιώνη Γεώργιο για την παρουσία τους στη Γενική μας Συνέλευση καθώς η αμιγώς συνδικαλιστική τους τοποθέτηση υπήρξε καθοριστική για την επιτυχή έκβαση της 24ης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Ε.Α.Υ.Ν.Η.

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας