Συγχαρητήρια στους άντρες του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Ημαθίας έδωσε ο πρόεδρος των ΠΟΣΥΦΥ, Παναγιώτης Χαρέλας για τη σύλληψη παράτυπων μεταναστών έξω από τη Βέροια Κύριο

Συγχαρητήρια στους άντρες του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Ημαθίας έδωσε ο πρόεδρος των ΠΟΣΥΦΥ, Παναγιώτης Χαρέλας για τη σύλληψη παράτυπων μεταναστών έξω από τη Βέροια

Στη σύλληψη 28 παράτυπων μεταναστών, με καταγωγή από το Ιράκ και την Συρία, που εντοπίστηκαν στα τούνελ που βρίσκονται έξω από την Βέροια, προχώρησαν τα ξημερώματα της Πέμπτης άνδρες του τμήματος διαχείρισης μετανάστευσης Ημαθίας.

Μεταξύ των ατόμων ήταν και οι δύο λαθροδιακινητές, το φορτηγάκι των οποίων παρουσίασε μηχανική βλάβη και αναγκάστηκαν να το εγκαταλείψουν.

Οι μετανάστες εντοπίστηκαν μετά από ανθρωποκυνηγητό μέσα στα τούνελ, όταν και προσπάθησαν να απομακρυνθούν μέσω της Εγνατίας, αλλά λόγω των κακών καιρικών συνθηκών επέστρεψαν στα τούνελ.

Οι άνδρες του τμήματος διαχείρισης μετανάστευσης Ημαθίας τούς μετέφεραν στο τμήμα όπου και κρατούνται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι λαθροδιακινητές σκόπευαν να μεταφέρουν τους μετανάστες από τον Έβρο, αρχικά στην Θεσσαλονίκη και από εκεί στην Αλβανία με τελικό προορισμό την Γερμανία.

Για ακόμη μια φορά πάντως αποδεικνύεται το σημαντικό έργο των ανδρών του τμήματος διαχείρισης μετανάστευσης Ημαθίας που καταγράφουν σειρά θετικών ενεργειών καθώς δέχτηκαν τα Συγχαρητήρια  από τον  πρόεδρο των ΠΟΣΥΦΥ, Παναγιώτη Χαρέλα.

Σε κείμενό του αναφέρει:

Παρ’ όλες τις ελλείψεις σε προσωπικό και μέσα, πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που με την επιμονή τους καταφέρνουν να ξετρυπώνουν τους διακινητές. Οι Υπηρεσίες της β’ ζώνης χρειάζονται την έμπρακτη υποστήριξη της Ηγεσίας.

Όταν αυτή θα υπάρξει τότε θα δούμε πραγματικά πως η ανεξέλεγκτη διακίνηση μέσω κυκλωμάτων στο εσωτερικό της χώρας θα σταματήσει. Ως τότε θα συνεχίσουμε να «μαλώνουμε» με αυτούς που απαξιώνουν την προσπάθεια μας.

Πολλά συγχαρητήρια αφού οι συνάδελφοι κατάφεραν και βρήκαν «ξετρύπωσαν» τους μεταφορείς μέσα από τους μεταφερόμενους.

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας