Συναγερμός στη Βουλή – Αγροτικό έφτασε μέχρι το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη και απειλούσε να ανατιναχθεί

Συναγερμός στη Βουλή – Αγροτικό έφτασε μέχρι το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη και απειλούσε να ανατιναχθεί

Ενας αγρότης 58 ετών, ο οποίος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα είναι ο οδηγός του αγροτικού που έφτασε στον Άγνωστο Στρατιώτη και απειλούσε να ανατιναχτεί.

 

Ο άνδρας συνελήφθη από αστυνομικούς και τώρα η ΕΛ.ΑΣ. αναζητά πώς ο 58χρονος κατάφερε να ανέβει στο πεζοδρόμιο μπροστά από τη Βουλή.


«Θα ανατιναχτώ» φώναζε ο 58χρονος

 

Το πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στις 10:30 το πρωί. Ο 58χρονος οδηγός του αγροτικού κατάφερε να ανέβει πάνω στο πεζοδρόμιο μπροστά από τον Αγνωστο Στρατιώτη. Εκανε βόλτες με το φορτηγάκι και στη συνέχεια φώναζε «Θα ανατιναχτώ». Πάνω στην καρότσα του αγροτικού είχε φιάλες υγραερίου και μπιτόνια, τα οποία όμως δεν είχαν βενζίνη, αλλά νερό!
Τελικά ύστερα από την κινητοποίηση των αστυνομικών που ήταν στο σημείο ο 58χρονος συνελήφθη. Στο σημείο έφτασε μέχρι και η αντιτρομοκρατική. Αμεσα διακοπή η κυκλοφορία μπροστά από το Ελληνικό Κοινοβούλιο και το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, ωστόσο μετά τη λήξη συναγερμού, λίγο μετά τις 11:00, ο δρόμος δόθηκε και πάλι στην κυκλοφορία.


Τα συνθήματα πάνω στο αγροτικό

 

Το αγροτικό που ανέβηκε στο πεζοδρόμιο μπροστά από τη Βουλή είναι μπλε χρώματος και ο ιδιοκτήτης του είχε γράψει πάνω στο όχημα διάφορα συνθήματα κατά της Τουρκίας. Οπως φαίνεται και από τις πρώτες φωτογραφίες μεταξύ των συνθημάτων είναι «Λαϊκό δικαστήριο», «Οι Τούρκοι κρατούν το σπίτι μου αιχμάλωτο 30 χρόνια τώρα!!! Αιχμάλωτη και την ιαματική πηγή», «Οι Τούρκοι κυβερνάνε την Ελλάδα. Αποδείξεις Εδώ!!!», «Ιστοριογράφος».

 

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας