Τέμπη - Αρκάς: Το κορίτσι – άγγελος στο διαλυμένο τρένο και το μήνυμα για τις ευθύνες Κύριο

Τέμπη - Αρκάς: Το κορίτσι – άγγελος στο διαλυμένο τρένο και το μήνυμα για τις ευθύνες

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Ο Αρκάς έκανε και σήμερα μια ανάρτηση για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα, στην οποία εικονίζεται ένα μικρό κορίτσι – άγγελο μέσα στο διαλυμένο τρένο.


Σοκ σε ολόκληρο τον κόσμο έχει προκαλέσει η τραγωδία στα Τέμπη.

 

Συγκλονισμένος και ο σκιτσογράφος Αρκάς, όπως άλλωστε και ολόκληρη η ελληνική κοινωνία, δεν θα μπορούσε να παραμείνει αδιάφορος στο σοκαριστικό δυστύχημα και δημοσίευσε ένα ανατριχιαστικό σκίτσο στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media.


Χθες στο σκίτσο του για τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη, ο Αρκάς έχει φτιάξει ένα τρένο που στη μηχανή του έχει μια νεκροκεφαλή, ενώ δίπλα ο μήνας Μάρτιος δακρύζει για την ανείπωτη τραγωδία.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 


Ο Αρκάς έκανε και σήμερα μια ανάρτηση για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα, στην οποία εικονίζεται ένα μικρό κορίτσι – άγγελο μέσα στο διαλυμένο τρένο.

 

«Αυτή η εικόνα δημιουργήθηκε σε λίγα δευτερόλεπτα με μια απλή εντολή σε πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης. Κι όμως, σε εποχή τόσης τεχνολογίας, η φυσική ηλιθιότητα αυτού του κράτους παραμένει εγκληματικά ακμαία», είναι το μήνυμα του Αρκά πάνω στην εικόνα.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας