Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας: Έπεσαν πάνω σε περιπολικό όταν αντιλήφθηκαν έλεγχο για ναρκωτικά - Εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης άνω των 3 κιλών Κύριο

Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας: Έπεσαν πάνω σε περιπολικό όταν αντιλήφθηκαν έλεγχο για ναρκωτικά - Εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης άνω των 3 κιλών

Από το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία δύο ημεδαπών ανδρών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

 

Ειδικότερα, προχθές (9 Δεκεμβρίου 2023) το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, εντοπίστηκαν να επιβαίνουν σε όχημα μαζί με συνεργό τους και αντιλαμβανόμενοι τον επικείμενο έλεγχο των αστυνομικών, στην προσπάθειά τους να αποφύγουν τον έλεγχο, προσέκρουσαν σε υπηρεσιακό όχημα χωρίς να υπάρξει τραυματισμός και τράπηκαν σε φυγή με μεγάλη ταχύτητα.

 

Όπως διαπιστώθηκε, λίγο πριν είχαν μεταβεί σε σημείο απόκρυψης ναρκωτικών (καβάτζα) στο οποίο εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 3 συσκευασίες με ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 3 κιλών και 106,10 γραμμαρίων.

 

Σε έρευνα της οικίας του ενός ημεδαπού σε περιοχή της Ημαθίας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και μία συσκευή ανίχνευσης μετάλλων.

 

Επίσης από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Χαλκηδόνας εντοπίστηκε προχθές το βράδυ σε περιοχή της Θεσσαλονίκης το παραπάνω όχημα που χρησιμοποίησαν, το οποίο και κατασχέθηκε.

 

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας