Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας: Συνελήφθησαν 3 άτομα για καλλιέργεια 96 δενδρυλλίων κάνναβης ύψους 2 έως 3 μέτρων Κύριο

Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας: Συνελήφθησαν 3 άτομα για καλλιέργεια 96 δενδρυλλίων κάνναβης ύψους 2 έως 3 μέτρων

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, οδήγησαν στη σύλληψη τριών ημεδαπών ανδρών χθες (29 Αυγούστου 2023) το πρωί στην Ημαθία, για καλλιέργεια κάνναβης.

 

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, οι προαναφερόμενοι άνδρες, καλλιεργούσαν δενδρύλλια κάνναβης, κρυμμένα ανάμεσα σε καλλιέργειες σε διάφορες αγροτικές περιοχές της Ημαθίας.

 

Σε έρευνες των αστυνομικών στις παραπάνω αγροτικές περιοχές, εντοπίστηκαν συνολικά 96 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους 2 έως 3 μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επίσης, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα γυάλινο δοχείο με ποσότητα κάνναβης βάρους 497 γραμμαρίων.

 

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες τους σε περιοχές της Ημαθίας και της Θεσσαλονίκης, με την συνδρομή και αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης βάρους 107,4 γραμμαρίων και 13 ναρκωτικά δισκία.

 

Επιπλέον, κατασχέθηκαν 2 κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή τους.

 

Οι συλληφθέντες, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας