2 ΧΡΥΣΑ μετάλλια για τον αθλητή Αντώνη Κορουτζή στο Κύπελλο Θράκης Jiu-Jitsu & Ne Waza Κύριο

2 ΧΡΥΣΑ μετάλλια για τον αθλητή  Αντώνη Κορουτζή  στο Κύπελλο Θράκης Jiu-Jitsu & Ne Waza

Το διήμερο Σάββατο 4 με Κυριακή 5 Νοεμβρίου διεξήχθη στην Κομοτηνή ένα μεγάλο τουρνουά, με αθλητικό, τουριστικό και φιλανθρωπικό αντίκτυπο. Πιο συγκεκριμένα, ο Πανθρακικός Α.Σ. Ζίου Ζίτσου, μαζί με

τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Πολιτισμού, Παιδείας, Αθλητισμού δήμου Κομοτηνής, το Σωματείο Εθελοντών Αιμοδοτών Ροδόπης και την Ε.Φ.Ε.Ο Ζίου Ζίτσου, διοργάνωσαν το Κύπελλο Θράκης Ζίου Ζίτσου. Η διοργάνωση ήταν διήμερη και, συγκεκριμένα, το Σάββατο από τις 17:00 θα πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο αθλητών, διαιτησίας και γραμματείας, ενώ την Κυριακή από τις 09:00 διεξήχθη το αγωνιστικό κομμάτι του κυπέλλου.

Όλο το διήμερο διεξήχθη στο κλειστό γήπεδο ΤΕΦΑΑ στην Πανεπιστημιούπολη. Κάθε χρόνο και μεγαλύτερη είναι η διοργάνωση, αφού φέτος περίπου 600 αθλητές έλαβαν μέρος.

Για πρώτη φορά φέτος, παράλληλα με τους αγώνες, θα διεξήχθη και εθελοντική αιμοδοσία.

Ο χρυσός Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο Παγκράτιο Αντώνης Κορουτζής συμμετείχε στο Κύπελλο Θράκης Jiu-Jitsu αποσπώντας 2 χρυσά μετάλλια. Το ένα στο JIU-JITSU και το άλλο στο αγώνισμα/σύστημα πάλης εδάφους Ne Waza – Brazilian Jiu-Jitsu.

Το alexandriamou.gr συγχαίρει τον νεαρό αθλητή για τις επαναλαμβανόμενες επιτυχίες του.

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας