Αιχμηρή ανακοίνωση από τον Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων Κύριο

Αιχμηρή ανακοίνωση από τον Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων

Την αγανάκτησή του για την απόφαση της ΕΠΟ να αναδειχτούν οι κυπελλούχοι των Ενώσεων μέσω κλήρωσης, εξέφρασε με ανακοίνωσή του ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

Έπειτα από την επίσημη ανακοίνωση της ΕΠΟ, όσον αφορά την ανάδειξη του κυπελλούχου μέσω κλήρωσης και χωρίς φυσικά να επιρρίπτουμε καμία ευθύνη στην Ε.Π.Σ. ΗΜΑΘΙΑΣ, νιώθουμε έντονα την ανάγκη να εκφράσουμε δημόσια την αγανάκτησή μας γι' αυτην την απόφαση. Διότι, όχι μόνο προσβάλλει τους κόπους των ποδοσφαιριστών μας, αλλα και την ιστορία της ομάδος μας.

Ολα αυτά τα χρόνια με την ενασχόλησή μας με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, το μεγάλο μας κίνητρο ηταν τα έντονα συναισθήματα της χαράς μέσω της νίκης, αλλα και της απογοήτευσης μέσω της ήττας. Όλα αυτά όμως τα ζούσαμε μεσα στον αγωνιστικό χώρο, εντός των τεσσάρων γραμμών και 90’ αγωνίας και εναλλαγής συναισθημάτων, πράγμα που φέτος με την θλιβερή σας αυτή απόφαση δεν θα εχουμε την ευκαιρια να το ζήσουμε!!!

Κύριοι της ΕΠΟ, δεν είμαστε διατεθειμένοι να κερδίσουμε ή να χάσουμε κανένα τίτλο στην κλήρωση του «τζόκερ» ή να ρίξουμε στα ζάρια τις προσπάθειες και τους κόπους των παικτών μιας ολόκληρης χρονιάς, γιατί εσείς δεν είστε ικανοί να διεξάγετε τα παιχνίδια τον Σεπτέμβριο και άμεσα στους αγωνιστικούς χώρους όπως αρμόζει.

Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του Μεγάλου Αλεξάνδρου Τρικάλων Ημαθίας και με την συμπαράσταση όλου του χωριού, αποφασίζουμε με μεγάλη μας λύπη αλλά με τεράστιο σεβασμό απέναντι στην ιστορία της ομάδος μας που έχει μάθει να διεκδικεί τίτλους μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, την αποχή μας από οποιαδήποτε τέτοια είδους διαδικασία.

Υ.Γ. Θέλουμε να συγχαρούμε την ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Πλατέος για την πορεία και την πρόκρισή της στο τελικό της Ε.Π.Σ. Ημαθίας 2019-2020, όπου θα μας έβρισκε αντίπαλους μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Με τιμή το διοικητικό συμβούλιο του ΜΕΓΆΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας