Διακοπή νόμιμης Γ. Συνέλευσης στην ΕΠΣ Ημαθίας από την ΕΛ.ΑΣ. – Τι καταγγέλλει ο Σ. Μουρτζίλας Κύριο

Διακοπή νόμιμης Γ. Συνέλευσης στην ΕΠΣ Ημαθίας από την ΕΛ.ΑΣ. – Τι καταγγέλλει ο Σ. Μουρτζίλας

Η ΕΠΣ Ημαθίας αναφέρει σε ανακοίνωση- καταγγελία που εξέδωσε μετά την διακοπή της Γενικής Συνέλευσης και ψηφοφορίας.

 

Η ανακοίνωση αναλυτικά.

 

«Σύμφωνα με την ισχύουσα ΚΥΑ και κατ’ εφαρμογή των αναλυτικών διατάξεων του Ν. 4703/2020 περί δημοσίων συναθροίσεων η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Ημαθίας προγραμμάτισε υπαιθρίως την διεξαγωγή της εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης την 29-03-2021 και ώρα 19.00. Είχε προηγηθεί έγγραφο ενημέρωση της οικείας Αστυνομικής Αρχής την 24/03/2021 χωρίς να διατυπωθεί κάποια αντίρρηση.

 

Παρότι η διαδικασία είχε ξεκινήσει και η ψηφοφορία βρισκόταν σε εξέλιξη εντελώς ξαφνικά εμφανίστηκε ο Ταξίαρχος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας και απαίτησε την διακοπή της υπαίθριας απόλυτα νόμιμης συνεδρίασης χωρίς να επίδειξη κάποιο σχετικό έγγραφο παρά λέγοντας ότι δέχτηκε άνωθεν προφορική εντολή. Στην δικαιολογημένη ερώτηση του Προέδρου μας Στέργιου Μουρτζίλα σε ποια διάταξη στηρίζεται ή όλως παράνομη αστυνομική ενέργεια, δεν δόθηκε καμία απάντηση, ούτε βεβαιώθηκε κάποια παράβαση.

 

Αναρωτιόμαστε. Οι νόμοι ισχύουν για όλους ή επιλεκτικά;

 

Ζούμε αλήθεια σε πραγματικά ή κατ’ επίφαση δημοκρατική χώρα; Οι αστυνομικές αρχές δυστυχώς αποδείχτηκαν κατώτερες των περιστάσεων ενώ οι κυβερνώντες επιλέγουν δικτατορικές πρακτικές. Τον λόγο πλέον έχουν τα δικαστήρια. Απλά Ντροπή.»

 

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας

 

Στέργιος Μουρτζίλας

 

 

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας