Επίσημη Έναρξη για τους Διασυλλογικούς Αγώνες Ανδρών - Γυναικών στο Δημοτικό Στάδιο Αλεξάνδρειας!(φωτο-βίντεο) Κύριο

Επίσημη Έναρξη για τους Διασυλλογικούς Αγώνες Ανδρών - Γυναικών στο Δημοτικό Στάδιο Αλεξάνδρειας!(φωτο-βίντεο)

Επίσημη Έναρξη για ένα μεγάλο Αθλητικό γεγονός, για τους Διασυλλογικούς Αγώνες και συνθέτων Κ16 Ανδρών - Γυναικών στο Δημοτικό Στάδιο στην πόλη της Αλεξάνδρειας σήμερα Παρασκευή 7 Μαϊου!

 

Την έναρξη κήρυξε, ο Αντιδήμαρχος Αλεξάνδρειας κ. Στέφανος Δριστάς. Παραβρέθηκε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Μανώλης Σταυρής και η Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Αλεξάνδρειας κ. Όλγα Μοσχοπούλου.

 

Η Ε.Α.Σ ΣΕΓΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με τον Πρόεδρο της ΚΕΔ Αλεξάνδρειας κ. Μανώλη Σταυρή προγραμμάτισε ένα Τest Event αγώνων Στίβου - Αγώνες Πρόκρισης για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα - που πραγματοποιείται για πρώτη φορά στον τόπο μας - σήμερα Παρασκευή 7 Μαϊου και το Σάββατο 8 Μαϊου 2021.

 

Το Δημοτικό Στάδιο Αλεξάνδρειας αποτελεί ένα σημαντικό στολίδι για την ευρύτερη περιοχή και αυτό που πληρεί όλες τις προδιαγραφές για αγώνες στίβου στη Β. Ελλάδα.

 

Για τους αγώνες προγραμματίστηκαν ενέργειες σε πλήρη εφαρμογή του υγειονομκού πρωτόκολλου που έχει συμφωνηθεί από τον ΕΟΔΥ τη Γ.Γ.Α και τον ΣΕΓΑΣ, που καταστούν τον αγώνα ασφαλή από κάθε άποψη για τους αθλητές – αθλήτριες και όλους τους εμπλεκόμενους που παραβρέθηκαν στο Στάδιο (προπονητές, συνοδούς, κριτές και προσωπικό).

 

Οι Αγώνες πραγματοποιούνται σε 18 ομίλους σε όλη τη χώρα.

 

Να σημειωθεί ότι θα ακολουθήσει το 1ο Αλεξανδρινό Meeting Στίβου που θα πραγματοποιηθεί στις 13 Ιουνίου 2021 σε συνεργασία με το ΣΕΓΑΣ.

 

 

 

Δείτε τα άλματα της Έφης Κολοκυθά

 

  

 

Δείτε την κούρσα της Σοφίας Υφαντίδου στα 100μ εμπόδια


 

 

 

 

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας