Εθνικός Κλειδίου: Μια αξέχαστη βραδιά στο Κλειδί Ημαθίας με τη Γιώτα Γρίβα και τον Βασίλη Μπατή! Κύριο

Εθνικός Κλειδίου: Μια αξέχαστη βραδιά στο Κλειδί Ημαθίας με τη Γιώτα Γρίβα και τον Βασίλη Μπατή!

Με επιτυχία και πολύ χορό στέφθηκε ο καλοκαιρινός χορός της Ακαδημίας του Εθνικού Κλειδίου «Θεόδωρος Περηφανόπουλος», που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της 24ης Ιουλίου στο Κλειδί Ημαθίας. Μια εκδήλωση που όχι μόνο τίμησε την παράδοση και τον αθλητισμό, αλλά ανέδειξε για άλλη μια φορά τη δυναμική της Ακαδημίας, η οποία αποτελεί πρότυπο στην τοπική κοινωνία και όχι μόνο.

 

Η βραδιά είχε έντονο παλμό, ζωντάνια και φυσικά... εξαιρετική μουσική! Το λαϊκό πρόγραμμα με πρωταγωνιστές τη Γιώτα Γρίβα και τον Βασίλη Μπατή ξεσήκωσε τους παρευρισκόμενους, ενώ οι ανερχόμενοι ερμηνευτές πλαισίωσαν ιδανικά το σχήμα, δημιουργώντας ένα ατμοσφαιρικό μουσικό ταξίδι που θα μείνει αξέχαστο σε όλους.

 

Η παρουσία του κόσμου ήταν αξιόλογη. Οι παρευρισκόμενοι στήριξαν την εκδήλωση, αναγνωρίζοντας το έργο που επιτελείται στις αθλητικές υποδομές. Η Ακαδημία του Εθνικού Κλειδίου, υπό την ονομασία του αξέχαστου Θεόδωρου Περηφανόπουλου, συνεχίζει να εμπνέει και να καθοδηγεί τις επόμενες γενιές με ήθος, οργάνωση και συνέπεια.

 

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές, τους εθελοντές, τους χορηγούς αλλά και σε κάθε έναν που συνέβαλε στο θετικό αποτέλεσμα. Η εκδήλωση αυτή απέδειξε πως όταν ο πολιτισμός, η μουσική και ο αθλητισμός συναντιούνται, το αποτέλεσμα είναι μαγικό!

 

 

 

 

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας