Φωτορεπορτάζ από το 2ο Διεθνές Αλεξανδρινό Μeeting στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας Κύριο

Φωτορεπορτάζ από το 2ο Διεθνές Αλεξανδρινό Μeeting στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας

Το ¨ 2ο Διεθνές Αλεξανδρινό Μeeting¨ - Στη μνήμη του Γιώργου Πάντου - στο Δημοτικό Στάδιο Αλεξάνδρειας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία, την Τρίτη 17 Μαϊου υπό την αιγίδα της Κοινοφελούς Επιχείρησης Δήμου Αλεξάνδρειας και του Προέδρου της κ. Μανώλη Σταυρή και την μέριμνα του ΣΕΓΑΣ και του Ομοσπονδιακού προπονητή Θωμά Πάντου και αποτελεί φέτος μία από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις η οποία προάγει τον Αθλητισμό αλλά και τον τόπο μας.

 

Το φίλαθλο κοινό είχε τη δυνατότητα να δει από κοντά περί τους 300 αθλητές, μεγάλα ονόματα και εξαιρετικούς πρωταθλητές του στίβου που διαπρέπουν στο αθλητικό στερέωμα σε πανελλήνιο αλλά και σε διεθνές επίπεδο.

 

Την εκδήλωση προλόγισε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Σταυρής και χαιρέτισε ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας κ. Παναγιώτης Γκυρίνης.

 

Επίσης μία από τις κορυφαίες Ελληνίδες αθλήτριες στο μήκος αποφάσισε οριστικά να κρεμάσει τα σπάικ της. Η Έφη Κολοκυθά είπε το αντίο στον στίβο, την Πέμπτη 5 Μαΐου με επιστολή της προς τον ΣΕΓΑΣ ενημερώνοντας και επίσημα πως αποχωρεί από την ενεργό δράση.

 

Κατά τη διάρκεια του ¨ 2ου Διεθνούς Αλεξανδρινού Μeeting¨ ο ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ, ο αθλητικός σύλλογος που μοιράστηκε όλα τα αθλητικά της χρόνια τη βράβευσε για τις αγωνιστικές της επιτυχίες και διακρίσεις σε Πανελλήνιο και Διεθνές επίπεδο επί σειρά ετών.

 

 

 

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας