Η Τελετή Λήξης του 1ου Basketball Summer Camp by Nikos Oikonomou στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία(φωτο-βίντεο) Κύριο

Η Τελετή Λήξης του 1ου Basketball Summer Camp by Nikos Oikonomou στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία(φωτο-βίντεο)

Το Σάββατο 11 Ιουλίου 2020 στις 13:00 στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Λυκείου πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης του 1ου Basketball Summer Camp by Nikos Oikonomou από τον ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ!

 

ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ και Νίκος Οικονόμου έδειξαν ότι πιστεύουν και αγαπούν τον αθλητισμό. Και αυτό γιατί ο αθλητισμός μόνο καλό μπορεί να προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους. Οι πειρασμοί είναι πολλοί στην καθημερινότητα και ο αθλητισμός μάλλον αποτελεί μία όαση, ένα απάνεμο λιμάνι το οποίο κρατά τα παιδιά μακριά από αυτούς πειρασμούς.


Η προσπάθεια και η συνένωση των αθλητικών ¨δυνάμεων¨ στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία αφού η συμμετοχή ήταν ιδιαίτερα μεγάλη και ο ενθουσιασμός των μικρών παιδιών έκδηλος στα πρόσωπά τους.

Την Τελετή Λήξης προλόγισε ένας ζωντανός θρύλος για τον ΓΑΣ αλλά και το χώρο του αθλητισμό στον τόπο μας ο γυμναστής Γιώργος Πάντος.

 

Στην εκδήλωση δόθηκε αναμνηστικό έπαθλο στον Νίκο Οικονόμου για την προσφορά του στο χώρο του αθλητισμού και ιδιαίτερα του Μπάσκετ καθώς και στο τμήμα Αλεξάνδρειας του Ερυθρού Σταυρού.


Στους μικρούς αθλητές έγιναν απονομές Βεβαιώσεων.


Στην τελετή λήξης του 1ου Basketball Summer Camp by Nikos Oikonomou παραβρέθηκαν o Πρόεδρος του ΓΑΣ  κ. Στέλιος Παπαγερίδης και οι Αντιδήμαρχοι Δελιόπουλος και Δριστάς.

 

 

 

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας