Με το δεξί η κ16 των Τηλέμαχων Αλεξάνδρειας στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ημαθίας Κύριο

Με το δεξί η κ16 των Τηλέμαχων Αλεξάνδρειας στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ημαθίας

Με νίκη ξεκίνησε η Κ16 των Τηλεμάχων Αλεξάνδρειας καθώς νίκησε εκτός έδρας με 1–0 την αντίστοιχη του ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ στο γήπεδο του Γιαννακοχωρίου. Οι Τηλέμαχοι είχαν την καθολική υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα χάνοντας ωστόσο κλασικές ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ κάτι το οποίο κατάφεραν στις καθυστερήσεις του αγώνα με σκόρερ τον Μιχαλακάκη, ο οποίος παίρνοντας τη μπάλα έξω από τη μεγάλη περιοχή πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με ψύχραιμο πλασέ έστειλε τη μπάλα στο αριστερό γάμα της εστίας της Νάουσας μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Έτσι η ομάδα του Κυριάκου Καρασαββίδη, ο οποίος βρίσκεται για έκτη συνεχόμενη χρονιά στο τιμόνι των Τηλεμάχων, πήρε το τρίποντο απέναντι στην πολύ καλή ομάδα του ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ, η οποία δυσκόλεψε αρκετά την ομάδα των Τηλεμάχων καθώς θα μπορούσε και αυτή να προηγηθεί νωρίτερα στο παιχνίδι. Διακρίθηκαν με την απόδοσή τους οι: ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΔΟΥΜΠΗΣ, ΣΤΟΥΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΙΧΟΣ ΚΑΙ ΜΙΧΑΛΑΚΑΚΗΣ. Επόμενος αντίπαλος για τους Τηλέμαχους είναι η ομάδα της Μελίκης εντός έδρας το μεθεπόμενο Σάββατο καθώς μεσολαβεί διακοπή του πρωταθλήματος.  

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΟΜΑΔΩΝ:  

ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΣ): Χριστοδούλου, Ζήμνας, Παπαδόπουλος, Μπόσι, Δρενοβιάδης, Χιονίδης, Βασιλείου, Παπαπέσιος, Τζιμουλίνος, Λαμπρίτσιος, Νατσιούλας.  

ΤΗΛΕΜΑΧΟΙ (ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ): Παπαδόπουλος, Παπαγεωργίου, Δούμπης, Στουγιαννόπουλος, Μιχαλακάκης, Νίλας (30’ λ.τ. Μίχος), Γιάντσης, Πετρόπουλος (41’ Μπρουσκέλης), Νικόπουλος, Φωτεινιάς (74’ Αθανασιάδης).      

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας