Μουντιάλ 2022: Παγκόσμια πρωταθλήτρια η Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι

Μουντιάλ 2022: Παγκόσμια πρωταθλήτρια η Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι

Ο Λιονέλ Μέσι σήκωσε το τρόπαιο του Μουντιάλ στον ουρανό του Κατάρ και μας πρόσφερε μία από τις πιο επικές στιγμές στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

 

Αργεντινή και Γαλλία μας χάρισαν ένα από τα ομορφότερα και δραματικότερα παιχνίδια στην ιστορία του ποδοσφαίρου, με την Αλμπισελέστε να κατακτά στη διαδικασία των πέναλτι το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ.

 

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα της Λατινικής Αμερικής δεν θα μπορούσε να ήταν άλλος από τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος σημείωσε δύο τέρματα και με μια ακόμα ηγετική εμφάνιση χάρισε τον τίτλο σε ένα ολόκληρο Έθνος. Προσθέτοντας παράλληλα στη συλλογή του άλλο ένα τρόπαιο.

 

Όπως ήταν λογικό μετά το εύστοχο πέναλτι του Μοντιέλ που κλείδωσε το Μουντιάλ, όλοι ξέσπασαν σε κλάματα και πανηγυρισμούς, ενώ η στιγμή κορυφώθηκε όταν ο τεράστιος Λιονέλ Μέσι σήκωσε το τρόπαιο στον ουρανό του Λουσαΐλ.

 

Όλες οι κάμερες φυσικά ήταν πάνω του για να πιάσουν την οποιαδήποτε αντίδραση, με τον Μέσι να ζει απλά τη μεγαλύτερη στιγμή της καριέρας του και να είναι εκστασιασμένος.

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας