Νέα διάκριση: Χάλκινο μετάλλιο από το τμήμα Αλεξάνδρειας - Ρυθμικής γυμναστικής του ΑΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Κύριο

Νέα διάκριση: Χάλκινο μετάλλιο από το τμήμα Αλεξάνδρειας - Ρυθμικής γυμναστικής του ΑΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

Με το ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ και την 7η θέση στο σύνθετο ομαδικό για την αθλήτρια ΚΥΡΙΑΚΗ ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΥ από το τμήμα της Αλεξάνδρειας έκλεισε ο Περιφερειακός αγώνας Ρυθμικής Γυμναστικής Συλλόγων & Ατομικού και Ομαδικού (Ensemble) κατηγορίας Παγκορασίδων, Β’ Περιφέρειας. Ο αγώνας διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη, στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας, αίθουσα «Ι. Μελισσανίδης», στις 11 Ιουνίου 2022.

 


Η σταθερά ανοδική πορεία του τμήματος της Αλεξάνδρειας του συλλόγου ΑΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, επιβεβαιώθηκε με τον καλύτερο τρόπο στον Περιφερειακό Αγώνα κατηγορίας Παγκορασίδων, όπου μαζί με την Αθλήτρια Τσιαπανίτη Θάλεια (Ασημένιο μετάλλιο), ο σύλλογος έφτασε σε σημαντικές διακρίσεις.

 


Αισιόδοξο το ντεμπούτο για την αθλήτρια Κυριακή Χαριτοπούλου στο ξεκίνημα της προσπάθειά της στο ατομικό πρωτάθλημα κατηγορίας Παγκορασίδων κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στο πρόγραμμα με σχοινάκι όπου έδειξε δείγματα του ταλέντου της.

 


Σας προσκαλούμε στην τελετή λήξης που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23-6-22 και ώρα 8.00 μμ στο Κλειστό Γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου όπου θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τα προγράμματα των μικρών αθλητριών του τμήματος Αλεξάνδρειας αλλά των επιτυχημένων προγραμμάτων που κατέκτησαν μετάλλια την φετινή χρονιά.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας