Ολοκλήρωσε την αποθεραπεία του από τον Covid-19 ο Δημήτρης Ιτούδης Κύριο

Ολοκλήρωσε την αποθεραπεία του από τον Covid-19 ο Δημήτρης Ιτούδης

Ο Δημήτρης Ιτούδης πήρε εξιτήριο από το "Σωτηρία" και αφού περάσει τους νέους ελέγχους θα μεταβεί στη Μόσχα να αναλάβει τη ΤΣΣΚΑ.

Ο Δημήτρης Ιτούδης είχε προσβληθεί από κορονοϊό με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο «Σωτηρία», ωστόσο πήρε εξιτήριο, είναι καλά πλέον και μάλιστα στις 28 Αυγούστου θα μεταβεί στη ώστε να αναλάβει τα ηνία της ΤΣΣΚΑ στην προετοιμασία της που έχει ξεκινήσει ήδη.

Μετά από βραχεία παραμονή στο νοσοκομείο, ολοκλήρωσα την αποθεραπεία μου από τον Covid-19 έχοντας κερδίσει αυτή την ομολογουμένως ψυχοφθόρα μάχη.

Θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω την Δρ Γαρυφαλλιά Πουλάκου, παθολόγο λοιμωξιολόγο, επίκουρη καθηγήτρια της Γ’ Παθολογικής Κλινικής ΕΚΠΑ ΓΝΝΘΑ «Η ΣΩΤΗΡΙΑ» καθώς και τους Δόκτωρες Καλομοίρα Αθανασίου, Ιωάννη Τρόντζα, Κωσταντίνο Τσιάκο και Αθηνά Δαπέργολα αλλά και όλους τους άλλους ιατρούς και το προσωπικό του νοσοκομείου.

Επίσης τις μεγάλες ευχαριστίες μου στον Δρ Τσιόδρα και στον Υπουργό Υγείας κο Κικίλια για το συνεχές ενδιαφέρον τους και την πολύτιμη βοήθειά τους. Η στήριξη που μου παρείχαν από τη πρώτη στιγμή της διάγνωσης μου μέχρι το τέλος της αποθεραπείας μου ήταν πολύτιμη.

Είμαστε τυχεροί που έχουμε στην Ελλάδα τόσους και τόσο καταξιωμένους επιστήμονες και τόσο καταρτισμένο προσωπικό που όλοι βρίσκονται δίπλα μας στην καταπολέμηση αυτού του ιου. Ευχαριστώ όλους σας για τις ευχές και τα περαστικά που μου στέλνατε όλες αυτές τις μέρες.

Απο πλευράς μου θα ήθελα να παροτρύνω τους πάντες, ασχέτως ηλικίας, να τηρούμε όλα τα μέτρα προστασίας που μας συνίστουν οι ειδικοί ώστε να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε με επιτυχία για άλλη μια φορά τις δυσκολίες που μας βάζει αυτή η πανδημία.

Σας ευχαριστώ

Δ. Ιτούδης

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας