ΠΑΟΚ-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Βρύζας πάει τον Κούτσια στην Ίντερ! Κύριο

ΠΑΟΚ-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Βρύζας πάει τον Κούτσια στην Ίντερ!

Κοντά στη μεταγραφή του στην Ίντερ είναι ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Κούτσιας, που έχει τραβήξει τα βλέμματα με τις εμφανίσεις του

στα τμήματα υποδομών του Δικεφάλου.Μπορεί να είναι μόλις 16 ετών, ωστόσο έχει τραβήξει τα φώτα πάνω του με τις εμφανίσεις του στις μικρές ομάδες του ΠΑΟΚ.Ο Γιώργος Κούτσιας, αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα των ακαδημιών του Δικεφάλου και χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως αγωνίζεται και στην Κ19 παρά την ηλικία του.

Η Ίντερ τον έχει βολιδοσκοπήσει και την διασύνδεση και το deal στην υπόθεσή του το κάνει ο Ζήσης Βρύζας με τον Ντίνο Διαμαντόπουλο, που έκλεισαν και τη μεταγραφή του Νίκου Μπότη στους Ιταλούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sportime, οι «Νερατζούρι» θα βγάλουν από τα ταμεία τους ένα ποσό της τάξης των 700.000 ευρώ για να τον αποκτήσουν.

Το εντυπωσιακό στην περίπτωση του Κούτσια είναι η προσωπικότητα, που βγάζει εντός αγωνιστικού χώρου. Έχει πετύχει πολύ κρίσιμα γκολ και με τις ενέργειές του, είτε σαν εξτρέμ είτε σαν φορ έχει κρίνει αποτελέσματα και από τα μισά της σεζόν και έπειτα ο Πάμπλο Γκαρσία γνώριζε ότι εκείνος ήταν ο «παίκτης-κλειδί» της ενδεκάδας του…

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως πέρυσι πέτυχε 28 (!) γκολ σε 18 εμφανίσεις, ενώ φέτος βρήκε έξι φορές δίχτυα σε 21 εμφανίσεις με την Κ19.

https://www.sportime.gr

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας