Πέντε μετάλλια για τον Ημαθίωνα στο 12ο Πανελλήνιο παιδικό τουρνουά πάλης Κύριο

Πέντε μετάλλια για τον Ημαθίωνα στο 12ο Πανελλήνιο παιδικό τουρνουά πάλης

Το 12ο Πανελλήνιο παιδικό τουρνουά πάλης, για αθλητές ηλικίας από 5 έως και 12 ετών διεξήχθη την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020 στα Τρίκαλα Θεσσαλίας, όπου συμμετείχαν και πέντε (5) παλαιστές του Ημαθίωνα κατακτώντας ισάριθμα μετάλλια.

Σκοπός του τουρνουά, το οποίο διοργανώνεται κάθε χρόνο στα Τρίκαλα από τον τοπικό σύλλογο Α.Π.Σ. Τρίκαλα, την Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης και το Κέντρο Εκπαίδευσης Αθλητών Παλαίστρα, είναι η συμμετοχή μικρών αρχάριων παιδιών.

Οι κανόνες διεξαγωγής του τουρνουά με κυρίαρχο σύνθημα “Από την αλάνα στην Παλαίστρα” είναι απλοί και δίνουν τη δυνατότητα συμμετοχής σε όλα τα παιδιά.

Στους αγώνες στους οποίους συμμετείχαν περισσότερα από 250 παιδιά από όλη την Ελλάδα, οι πέντε μικροί παλαιστές του Ημαθίωνα Αλεξάνδρειας υπό την καθοδήγηση τωv προπονητών (με αλφαβητική σειρά) Χαράλαμπου Κουκλίδη και Νεκτάριου Σαββίδη, κατέκτησαν ισάριθμα μετάλλια.

Τον σύλλογο και την περιοχή μας, στην αθλητική αυτή διοργάνωση εκπροσώπησαν (με αλφαβητική σειρά) οι: ΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ Ευάγγελος, ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ Ευάγγελος, ΚΟΥΛΟΥΡΓΙΩΤΗΣ Αντώνιος, ΝΤΕΛΗΣ Ευάγγελος, και ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ Θωμάς.

Την ικανοποίησή του από την όλη διοργάνωση και ιδιαίτερα από την απόδοσή των αθλητών εξέφρασε το Δ.Σ. του συλλόγου.

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας