Πρώτη ήττα για την Κ16 των ΤΗΛΕΜΑΧΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ Κύριο

Πρώτη ήττα για την Κ16 των ΤΗΛΕΜΑΧΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Ύστερα από ένα πετυχημένο σερί δέκα συνεχόμενων νικών στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ημαθίας η ομάδα των Τηλεμάχων γνώρισε την πρώτη της ήττα με σκορ 4-2 από την αντίστοιχη ομάδα της Βέροιας στο γήπεδο της Κουλούρας. Το παιχνίδι κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών που παρακολούθησαν την αναμέτρηση μεταξύ δύο πολύ καλών ομάδων του πρωταθλήματος. Οι Τηλέμαχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 1’ με σκόρερ τον Μάρκου. Στη συνέχεια με σωστή αμυντική λειτουργία και κλείνοντας όλους τους χώρους οι Τηλέμαχοι δεν επέτρεψαν στην ομάδα της Βέροιας να βρει διαδρόμους. Παρόλα αυτά από μία ανύποπτη φάση η ομάδα της Βέροιας κατάφερε στο 20’ να ισοφαρίσει ύστερα από ασθενή απόκρουση του τερματοφύλακα των Τηλεμάχων. Οι Τηλέμαχοι αντέδρασαν και πήραν προβάδισμα στο σκορ ύστερα από πέντε λεπτά με σκόρερ τον Χεράκη κλείνοντας έτσι το πρώτο ημίχρονο με σκορ 1-2. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η Βέροια μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και πίεσε τους Τηλέμαχους με συνέπεια οι νεαροί παίκτες του Κυριάκου Καρασαββίδη να υποπέσουν σε πολλά ατομικά λάθη δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους αντιπάλους τους να γυρίσουν το σκορ και να κάνουν το 3-2 μέσα σε δέκα λεπτά. Οι Τηλέμαχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά δεν τα κατάφεραν και έτσι η Βέροια κατόρθωσε να πετύχει ακόμα ένα τέρμα διαμορφώνοντας το τελικό σκορ σε 4-2. Παρά την ήττα τους οι Τηλέμαχοι εξακολουθούν να προπορεύονται στο βαθμολογικό πίνακα. Επόμενο παιχνίδι για τους Τηλέμαχους είναι με την ομάδα της Μελίκης στο γήπεδο του Νησελίου.


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ


ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ: Διαμαντόπουλος, Καφτηράνης, Δούκας, Νικόπουλος, Αναστασόπουλος, Παναγιωτίδης, Κετόγλου, Τούφας, Λαφάρας, Λουτζιανιώτης, Καραγιάννης. Αγωνίστηκαν και οι Χατζηπάντος, Μούκας, Καρύδας, Στίμος, Τσάνι.


ΤΗΛΕΜΑΧΟΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ: Χρυσοπουλίδης (65’ Τασιόπουλος), Μιχαλακάκης, Παπαγεωργίου, Φωτεινιάς (65’ Παπαμανώλης), Κουζιώρτης, Χλιαρόπουλος, (65’ Νίλας), Γεωργακάκης, Μάρκου (65’ Μπρουσκέλης), , Γιάντσης (65’ Τζίμος), Χεράκης, Νικολόπουλος.

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας