Στον τελικό των πρωταθλημάτων Ημαθίας Κ16 και Κ14 οι Τηλέμαχοι Αλεξάνδρειας Κύριο

Στον τελικό των πρωταθλημάτων Ημαθίας Κ16 και Κ14 οι Τηλέμαχοι Αλεξάνδρειας

Έπειτα από έναν συγκλονιστικό σε εξέλιξη αγώνα οι παίκτες του Κυριάκου Καρασαββίδη κατάφεραν και πήραν την πρόκριση στη διαδικασία των πέναλτι απέναντι στην πολύ καλή ομάδα της Νάουσας, η οποία προηγήθηκε πολύ νωρίς στο σκορ στο 2’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χιονίδη.

 

Οι Τηλέμαχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν χάνοντας πολλές ευκαιρίες να ισοφαρίσουν με κύριο εκφραστή τον Μάρκου, αλλά κόντρα στη ροή του παιχνιδιού η Νάουσα κατάφερε και πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 20’ πάλι με τον Χιονίδη με εκτέλεση πέναλτι. Οι Τηλέμαχοι κατάφεραν και μείωσαν το σκορ με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Μάρκου με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

 

Στο 2ο ημίχρονο οι Τηλέμαχοι μπήκαν εξ ίσου δυνατά και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 58’ με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε πάλι ο Μάρκου. Μέχρι τη λήξη του παιχνιδιού δεν άλλαξε κάτι και έτσι οδηγηθήκαμε στη διαδικασία των πέναλτι, όπου εκεί καθοριστική σημασία έπαιξε ο τερματοφύλακας των Τηλεμάχων Χρήστος Παπαδόπουλος, ο οποίος απέκρουσε τρία πέναλτι και έστειλε την ομάδα στον τελικό με σκορ 8-7.

 

Ο τελικός θα διεξαχθεί στο στάδιο της Αλεξάνδρειας το Σάββατο στις 13-05-2023 και ώρα 18:30.

 

Κ14

 

Συγκλονιστικό σε εξέλιξη και αυτό το παιχνίδι των Τηλεμάχων έναντι του Αστέρα Αλεξάνδρειας. Οι νεαροί παίκτες του κ. Ιωάννη Ιασονίδη προηγήθηκαν στο σκορ με τον Χαριτόπουλο στο 34’ κάνοντας το 1-0 και στη συνέχεια στο 50’ με τον Ράπτη κάνοντας το 2-0, χάνοντας, ωστόσο, πολλές ευκαιρίες να αυξήσουν και άλλο το δείκτη του σκορ.

 

Ο Αστέρας δεν το έβαλε κάτω και κατάφερε με δύο γκολ του Μπουκλά στο 55’ και 70’ να στείλει το παιχνίδι στη διαδικασία των πέναλτι. Εκεί οι παίκτες των Τηλεμάχων ήταν πιο ψύχραιμοι και εύστοχοι και κατάφεραν με σκορ 7-6 να πάρουν την πρόκριση στον μεγάλο τελικό, που θα διεξαχθεί στο στάδιο της Νάουσας την Κυριακή στις 14-05-2023 και ώρα 18:30.

 

Οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας κ. Ηλίας Ιασονίδης και κ. Πέτρος Πούλιος συγχαίρουν τα δύο τμήματα και τους προπονητές τους για την μεγάλη τους επιτυχία και τους εύχονται την κατάκτηση του κυπέλου.

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας