Το τμήμα στίβου του ΓΑΣ Αλεξάνδρεια ευχαριστεί τον Πρόεδρο της ΚΕΔΑ Μανώλη Σταυρή Κύριο

Το τμήμα στίβου του ΓΑΣ Αλεξάνδρεια ευχαριστεί τον Πρόεδρο της ΚΕΔΑ Μανώλη Σταυρή

Το τμήμα στίβου του ΓΑΣ Αλεξάνδρεια, μετά το πέρας του 1ου Αλεξανδρινού meeting στίβου,στη μνήμη του Γιώργου Πάντου, θέλει να ευχαριστήσει τον πρόεδρο της ΚΕΔΑ Μανώλη Σταυρή, που από τη πρώτη στιγμή πίστεψε στην ιδέα ενός meeting στίβου στη πόλης μας.

 

Με προσωπικές και γρήγορες ενέργειες, ετοίμασε τα απαραίτητα έγγραφα, για να πάρουν οι αγώνες την απαραίτητη έγκριση κι ένα όνειρο ζωής για τους ανθρώπους του στίβου και γενικότερα του αθλητισμού, να πάρει σάρκα και οστά.

 

Ήταν παρών στις εργασίες, για να είναι έτοιμο του στάδιο για τη διεξαγωγή των αγώνων και μας παρείχε όλα όσα του ζητήσαμε.

 

Τα σχόλια των ανθρώπων που μπορούσαν να παρευρεθούν στο γήπεδο, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα, ήταν διθυραμβικά. Πολλοί σύλλογοι,προπονητές και αθλητές εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους, από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τόσο για το υπέροχο στάδιο, όσο και τη διοργάνωση των αγώνων και πάρα το γεγονός ότι ο καιρός δεν ήταν σύμμαχος,όλοι εξέφρασαν την επιθυμία, να είναι παρών και την επόμενη χρονιά.

 

Με τη στήριξη και τη βοήθεια ανθρώπων όπως ο Μανώλης Σταυρής, πιστεύουμε πως όχι μόνο το meeting θα γίνει θεσμός, αλλά κι ένα από τα καλύτερα της Ελλάδας. Ραντεβού του χρόνου!!!

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας