Τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών από το Κέντρο Πρόληψης Π.Ε. Ημαθίας ΠΡΟΣΒΑΣΗ

Τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών από το Κέντρο Πρόληψης Π.Ε. Ημαθίας ΠΡΟΣΒΑΣΗ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών (26/6) πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Ιουνίου 2023 τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου από το Κέντρο Πρόληψης ΠΕ Ημαθίας ΠΡΟΣΒΑΣΗ και υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας, του Δήμου Βέροιας, της ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας και της ΕΠΣ Ημαθίας.


Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι ομάδες Κ10 και Κ12 των: Ακαδημία Βέροιας, ΑΕΠ Βέροιας- Σχολή Ποδοσφαίρου Στέφανος Γαϊτάνος, Αστέρας Νάουσας, ΝΠΣ Βέροιας και Football Kings. Τα παιχνίδια έλαβαν χώρα στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας σε ένα κλίμα χαράς και υποδειγματικού αθλητικού ήθους. Την εκδήλωση άνοιξε η Πρόεδρος της Πρόσβασης κ. Νίκη Καρατζιούλα, τονίζοντας ότι η Πρόληψη των εξαρτήσεων είναι υπόθεση που αφορά όλα τα μέλη της κοινότητας και είναι ευθύνη όλων να προάγουν τη συνεργασία και τις δράσεις φροντίδας και προστασίας των παιδιών. Στη συνέχεια ο υποψήφιος Βουλευτής Ημαθίας κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος χαιρέτισε την εκδήλωση, αλλά και τις δράσεις της ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ τονίζοντας την αναγκαιότητα ύπαρξης υγειών και δημιουργικών διεξόδων στη ζωή των παιδιών, όπως ο αθλητισμός. Ακολούθως η κ. Καραμελίδου, Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Ημαθίας, απήυθυνε χαιρετισμό εκ μέρους του Αντιπεριφερειάρχη, κ. Κώστα Καλαϊτζίδη, για τη σημαντικότητα της Πρόληψης των εξαρτήσεων. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο Αντιπρόεδρος της ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ημαθίας κ. Μάκης Ισαακίδης, ο Αντιδήμαρχος Βέροιας κ. Καλλίστρατος Γρηγοριάδης, ο υποψήφιος βουλευτής της Ελληνικής Λύσης κ. Βασίλης Κοτίδης, ο Γενικός Γραμματέας της ΕΠΣΗ κ. Χρήστος Μουχτάρης, ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Θεόφιλος Κορωνάς και ο Διοικητής τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, κ. Μανώλης Κουρμπετλής, οι οποίοι και βράβευσαν όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν. Την εκδήλωση παρακολούθησε αρκετός κόσμος από τις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου απολαμβάνοντας τα ποδοσφαιρικά αστέρια του μέλλοντος!


Ευχαριστούμε θερμά την Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας για τη διαρκή στήριξη, το Δήμο Βέροιας και την ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας και την ΕΠΣ Ημαθίας που χωρίς τη συνεργασία τους δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση.
Τέλος ευχαριστούμε από καρδιάς τους/τις προπονητές/τριες και τους γονείς των παιδιών και κυρίως τα ίδια τα παιδιά των: Ακαδημία Βέροιας, ΑΕΠ Βέροιας -Σχολή Ποδοσφαίρου Στέφανος Γαϊτάνος, Αστέρας Νάουσας, ΝΠΣ Βέροιας και Football Kings για την άμεση ανταπόκριση και συμμετοχή τους στην εκδήλωση.


Στη συνάντηση αυτή ήμασταν πραγματικά όλοι/ες νικητές και νικήτριες!

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας