ΜΟΥΦΑ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ - ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ με την ΑΝΤΖΕΛΑ ΤΖΙΑΚΑ - Γράφει ο Μάκης Φιλιππόπουλος Κύριο

ΜΟΥΦΑ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ - ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ με την ΑΝΤΖΕΛΑ ΤΖΙΑΚΑ  - Γράφει ο Μάκης Φιλιππόπουλος

Καρπουζάκια μου, πολύ καλημέρα σας. Οι ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ που τόσο αγαπήσατε και τόσο πολύ μου ζητήσατε να επιστρέψουν, επιτέλους ξανά κοντά σας. Αποφάσισα η 8η σαιζόν να έχει άρωμα γυναίκας. Αυτό δεν θα πει ότι δεν θα μιλήσω και με ενδιαφέροντες άντρες αλλά θα προσπαθήσω οι περισσότερες να είναι γυναίκες.

«Το ξέρω ότι κάποιοι με θεωρούν αχώνευτη αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι γι΄ αυτό» είπε και με αποστόμωσε. Η Άντζελα Τζιάκα έκατσε απέναντι μου με πολύ χαρά και λαχτάρα. Την έστησα βέβαια ένα μισάωρο και ελπίζω να με συγχωρέσει. Απάντησε σε όλα με ειλικρίνεια και με έναν αυθορμητισμό που σε κερδίζει. Όσοι δεν την γνωρίζουν την θεωρούν σνομπ και ίσως λίγο πιο απόμακρη. Αν όμως την γνωρίσεις θα καταλάβεις αμέσως ότι, εκτός από μια καθωσπρέπει κυρία είναι και ένα πολύ καλό παιδί.

Πρόσχαρη, φιλόξενη και πολύ πρόθυμη απάντησε σε όλα. Δεν δίστασε ακόμη να παραδεχτεί ποιες άλλες γυναίκες επιχειρηματίες θαυμάζει και αποδέχεται. Ποιους άντρες και γυναίκες πολιτικούς θεωρεί καλοντυμένους και ποιους όχι. Μιλήσαμε για όλους και για όλα με κέφι και καλή διάθεση. Άντζελα σε ευχαριστώ για το ποδαρικό που μου έκανες και για την πολύ ωραία κουβεντούλα που είχαμε.

Πάρτε μια μικρή γεύση.

 

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας